ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τσιμικλής: Ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης είναι ένας σύγχρονος «ήρωας»

Τι αναφέρει ο Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας Σταύρος Τσιμικλής με αφορμή τη σημερινή παγκόσμια ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη

Κάθε χρόνο, στις 14 Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή ΑιμοδότηΤην ημέρα αυτή τιμάται ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης, ένας σύγχρονος «ήρωας».

Η σημερινή ημέρα είναι γιορτή εθελοντισμού και προσφοράς για όλη την ανθρωπότητα και στόχο έχει να υπενθυμίσει τη σημαντικότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και να ενθαρρύνει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να γίνουν τακτικοί εθελοντές αιμοδότες.

Με αφορμή τη σημερινή μέρα το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, θέλει να ευχαριστήσει όλους του εθελοντές αιμοδότες που προσφέρουν απλόχερα λίγο από το χρόνο τους και λίγο από το αίμα τους για να βοηθήσουν και να σώσουν συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τους τοπικούς Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών καθώς και τις εθελοντικές ομάδες που συνδράμουν στις δράσεις μας. Τέλος ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης της πόλης μας, καθώς είναι σημαντικοί αρωγοί στην προσπάθειά μας να μεταφέρουμε το μήνυμα για τις συνεχείς ανάγκες για αίμα.

Ευχόμαστε υγεία, δύναμη και αστείρευτη θέληση για προσφορά σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες!

Ο Διευθυντής του Τμήματος Αιμοδοσίας

Τσιμικλής Σταύρος

Τσιμικλής: Ο ανώνυμος εθελοντής αιμοδότης είναι ένας σύγχρονος «ήρωας»
To Top