Αθλητισμός

Τσικλητήρας- Σπερχογεία 0-0: Πολύτιμος βαθμός στην Πύλο για τους “ταύρους”

Υπερπολύτιμο εκτός έδρας βαθμό πήρε η Σπερχογεία καθώς απέσπασε ισοπαλία 0-0 από τον Tσικλητήρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό, με λίγες φάσεις κυρίως από πλευράς γηπεδούχων. Οι Πυλιώτες απείλησαν με τους Γεωργιάδη, Σούλα και Κοτσοβό, ενώ η Σπερχογεία είχε τις καλύτερες στιγμές της με τους Μπούνα, Τσάκωνα.

Η κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Γιάννη Σουρέλη ήρθε στα τελευταία λεπτά με τον Πανταζόπουλο να έχει κεφαλιά στο δοκάρι.

H oμάδα του Σωτήρη Μπουραντώνη πήγε στην Πύλο με 4 απουσίες όμως απέδωσε σύμφωνα με την τακτική που είχαν δουλέψει και πήρε έναν πολύτιμο βαθμό και πλέον περιμένει το Πεταλίδι εντός έδρας.

Διαιτητής: Καρβούνης (Σταυρόπουλος, Ε. Τσαούση).

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Σαρρής, Γεωργιάδης (72’ Ράλλης), Σεφεράσι, Σούλα, Μεμά, Πανταζόπουλος, Καρδάσης, Μεμουσάι, Ιλιάζι (90’ Δ. Κατσιγιάννης), Κοτσοβός (86’ Κουρεμπανάς), Δημόπουλος.

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Σταματίου, Μπούνας, Γαβράς, Μπαντάς, Δωδέκατος, Ζέππος, Μπαζάνης, Τσάκωνας, Κ. Μάλαμας (85’ Δημητρίου), Καπινιάρης (80’ Ν. Μάλαμας), Καλογερόπουλος (89’ Τζεφερεμιναίος).

 

Τσικλητήρας- Σπερχογεία 0-0: Πολύτιμος βαθμός στην Πύλο για τους “ταύρους”
To Top