Αθλητισμός

Τσάτσος: «Στην Θεσσαλονίκη τρεις αθλητές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας»!

Για τις τραγικές στιγμές που βιώνουν χιλιάδες αθλητές των χαμηλότερων κατηγοριών μίλησε ο Σωτήρης Τσάτσος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας!

Σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε γνωστές ο Σωτήρης Τσάτσος αναφερόμενος στις επιπτώσεις έχει η πανδημία στους ποδοσφαιριστές των μικρότερων κατηγολιών. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 105.5 στο «Κόκκινο», ο 42χρονος μέσος του Διαβολιτσίου , ανέφερε πως τρεις αθλητές στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους!

«Δεν αρκούμαστε στα ψέματα που μας λέει η κυβέρνηση, έχουμε καταθέσει ένα πολύ αυστηρό πρωτόκολλο και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενώ άλλες κατηγορίες αγωνίζονται, εμείς δεν αγωνιζόμαστε. Εχουμε δημιουργήσει ένα άτυπο θεσμικό όργανο για να εκπροσωπούμαστε στις διάφορες συζητήσεις. Μετά από 3.5 μήνες υπάρχουν ποδοσφαιριστές που ζούνε στην εξαθλίωση.

Θα το πω πρώτη φορά τώρα πως είχαμε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας αθλητών στη Θεσσαλονίκη. Είναι πάρα πολύ σοβαρή η κατάσταση. Δεν είμαστε απλά στα όριά μας, τα έχουμε ξεπεράσει προ πολλού. Από τις αρχές Νοεμβρίου μέχρι σήμερα δεν έχουμε καθόλου έσοδα, έχουμε επανειλημμένα πιέσει να ενταχθούμε στην όποια βοήθεια γιατί είμαστε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές και δεν έχουμε επαγγελματικά συμβόλαια», ανέφερε ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ενώ για την συγκέντρωση της Παρασκευής, είπε:

«Θα γίνει μια ειρηνική και ιστορική διαδήλωση στο Σύνταγμα, δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά να βγούμε αθλητές στο δρόμο, είναι ένα σημάδι πως κάτι αρχίζει και αλλάζει για να έχουμε ένα καλύτερο μέλλον και για μας και για τα νέα παιδιά. Στα σχολεία τα παιδιά δεν κινδυνεύουν αλλά εμείς στο γήπεδο 9.000 τετραγωνικών είναι επικίνδυνα;».

Τσάτσος: «Στην Θεσσαλονίκη τρεις αθλητές έκαναν απόπειρα αυτοκτονίας»!

To Top