ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τροχαίο ατύχημα από διαρροή λαδιών της “σκούπας” του Δήμου στην Αρτέμιδος

-ΣΑΡΩΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΡΡΟΗ ΛΑΔΙΩΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ
-2 ΟΔΗΓΟΙ ΜΗΧΑΝΩΝ ΓΛΙΣΤΡΗΣΑΝ- Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Τροχαίο ατύχημα συνέβη γύρω στις 15:10 στην Αρτέμιδος λόγω διαρροής λαδιών από όχημα του Δήμου Καλαμάτας. Σύμφωνα με μαρτυρίες, το σάρωθρο του Δήμου, η γνωστή “σκούπα”, την ώρα που καθάριζε τον δρόμο, έχανε λάδια, με αποτέλεσμα οι οδηγοί δύο μηχανών που ακολουθούσαν να πέσουν στο οδόστρωμα.

Για προληπτικούς λόγους ο ένας εξ αυτών μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, και λίγες ώρες αργότερα, μετά τις απαραίτητες εξετάσεις αποχώρησε. Αμέσως στο σημείο του ατυχήματος έφτασε η Τροχαία και με την συνδρομή της Δημοτικής Αστυνομίας και πολιτών έριξαν χώμα και πριονίδι στο οδόστρωμα, ώστε να μην συμβεί νέο ατύχημα.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον αντιδήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, μας δήλωσε ότι χρειάστηκαν 50 κιλά χώμα και πριονίδι για να καλυφθεί η διαρροή λαδιών στο οδόστρωμα, καθώς εκτείνονταν πάνω από 200 μέτρα κατά μήκος του δρόμου. Μάλιστα, μας δήλωσε ότι θα γίνει ΕΔΕ, όπως δηλαδή προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις που εμπλέκεται όχημα του Δήμου, προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία της διαρροής, αν και όπως φάνηκε από μια πρώτη αυτοψία, έσπασε ένα εξάρτημα την ώρα που η “σκούπα” καθάριζε τον δρόμο.

Όπως μας επισήμανε, δεν πρόκειται για το νέο σάρωθρο του Δήμου, αλλά για ένα παλαιότερο, που είχε ανακατασκευαστεί. Το όχημα βγήκε να καθαρίσει τον δρόμο, όπως κάνει κάθε Σάββατο μεσημέρι μετά την Λαϊκή, και δυστυχώς συνέβη το ατύχημα, ευτυχώς όμως χωρίς σοβαρό τραυματισμό. 50 κιλά χώμα και πριονίδι έπεσαν αμέσως και σκέπασαν τη διαρροή και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Τροχαίο ατύχημα από διαρροή λαδιών της “σκούπας” του Δήμου στην Αρτέμιδος
To Top