ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρίτεκνοι Μεσσηνίας: Λαμπάδες και ευχές έδωσαν στους γέροντες του Αλεξανδράκειου

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας, με μέλη του ΔΣ, σήμερα Μεγάλη Παρασκευή, επισκέφτηκαν το Αλεξανδράκειο Γηροκομείο της Καλαμάτας. Η επίσκεψη είχε στόχο την ανταλλαγή ευχών εν όψει των εορτών του Πάσχα καθώς και την προσφορά σε όλους τους φιλοξενούμενους του ιδρύματος Αναστάσιμης λαμπάδας που είχαν φτιάξει παιδιά του συλλόγου.

Σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται: “Το Αλεξανδράκειο αποτελεί μια “ανοιχτή αγκαλιά” στην καρδιά της πόλης και όπως μας ενημέρωσαν αυτή την περίοδο διαμένουν 70 γέροντες και γερόντισσες, που εκεί έχουν βρει φροντίδα και θαλπωρή. Κατά της διάρκεια της παραμονής μας στο Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας συζητήσαμε με τους γέροντες και τις γερόντισσες και μέσα σε συγκινητικό κλίμα ακούσαμε ιστορίες που μας διηγήθηκαν.

Θα θέλαμε κλείνοντας να ευχαριστήσουμε το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιδρύματος για τις άριστες υπηρεσίες που προσφέρουν σε αυτούς τους ανθρώπους και ιδιαιτέρως το προσωπικό που μας υποδέχτηκε και μας ακολούθησε σε όλη τη διάρκεια της παραμονής μας στο ίδρυμα”.

Τρίτεκνοι Μεσσηνίας: Λαμπάδες και ευχές έδωσαν στους γέροντες του Αλεξανδράκειου
To Top