Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας στην Καλαμάτα
ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας στην Καλαμάτα

15-17 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΩΠΟΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΛΤΣΑ

Επαγγελματίες και ερασιτέχνες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την  Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ)  για την Τυποποίηση – Εμπορία-Προώθηση- σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και για  τα Μελισσοκομικά φυτά κατά τη διάρκεια του ταχύρυθμου εκπαιδευτικού τριημέρου  που υλοποιεί  ο ΕΛ.Γ.Ο  «ΔΗΜΗΤΡΑ» .

Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας στην Καλαμάτα

Η εκπαίδευση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελαίας στην Καλαμάτα στις 15,16 & 17 Ιουλίου 2019. Η διάρκεια της εκπαίδευσης θα είναι 5 ώρες ημερησίως από τις 8:30-13:30.
Εκπαιδευτής θα είναι ο Γεωπόνος κ. Καλτσάς Κωνσταντίνος.
Οι μελισσοκόμοι που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το Πρόγραμμα Κατάρτισης θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο οργάνωσης της εκπαίδευσης στο Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Κυπαρισσίας κ. Τσουμάνη Γεώργιο στα τηλέφωνα 2761022116 και 6934796092.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την 15η Ιουλίου.

Την αίτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να την προμηθεύονται από τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ελαίας Καλαμάτας (Λακωνικής 84, 2721029812).

Την εκπαίδευση θα παρακολουθήσουν 30 (τριάντα) άτομα και για το λόγο αυτό για την επιλογή των συμμετεχόντων  θα τηρηθεί  η σειρά προτεραιότητας κατάθεσης της αίτησης.

Τριήμερο σεμινάριο μελισσοκομίας στην Καλαμάτα
To Top