Τουρισμός

Β. Τριγκιλίδας: Καλές οι προοπτικές του Τουρισμού για τη Μεσσηνία

ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ – ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ “ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ

“Το 2017 ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά για τον τουρισμό, τόσο για τον εισερχόμενο όσο για τον εξερχόμενο, αφού είχαμε πάρα πολλές αφίξεις από τα βόρεια κράτη και αυτό λόγω της αύξησης των δρομολογίων και της διασύνδεσης του αεροδρομίου της Καλαμάτας με περισσότερους προορισμούς’, δήλωσε στο Μessinialive.gr ταξιδιωτικός πράκτορας Βασίλης Tριγκιλίδας.
Πολύ καλή χρονιά προβλέπει ότι θα είναι και αυτή που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα περίπου, αφού αυτή την εικόνα αποκόμισε από την συμμετοχή του στις πρόσφατες εκθέσεις που συμμετείχε, τονίζοντας ότι “πρέπει να δοθεί έμφαση στον συνεδριακό τουρισμό και στον θεματικό τουρισμό με οποιαδήποτε μορφή”.

Στο περίφημο γήπεδο της Μπαρτσελόνα βρέθηκε πρόσφατα ο Βασίλης Τριγκιλίδας

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ

Ο κ. Τριγκιλίδας στις προσεχείς επιμελητηριακές εκλογές κατέρχεται υποψήφιος με τον συνδυασμό με επικεφαλής τον Γιώργο Γκούμα το “Νέο Επιμελητήριο” και τον ρωτήσαμε με ποιο κριτήριο επέλεξε να αλλάξει “στρατόπεδο” σε αυτές τις εκλογές και να ενώσει τη δύναμη του και την επιθυμία του για την βελτίωση των επιμελητηριακών θεμάτων, με τον ίδιο να δηλώνει ότι “επέλεξα να κατέβω με τον συνδυασμό αυτό γιατί συντάσσονται οι απόψεις στην πολύπλευρη τουριστική ανάπτυξη που όλοι θέλουμε στο νομό. Ο Γιώργος Γκούμας είναι ένας άνθρωπος που είναι επιμελητηριακός και ξέρει το θεσμό και κατεβαίνω μαζί του, μαζί με όλη την αξία ομάδα που έχει πλαισιώσει την ομάδα του “Νέου Επιμελητηρίου”, ώστε να αλλάξουμε το θεσμό και ο θεσμός να έρθει κοντά στον επιχειρηματία, γιατί τα τελευταία χρόνια υπήρχε μία απαξίωση όλου του φορέα και ουσιαστικά το Επιμελητήριο ήταν ανύπαρκτο“.

Από την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Νέου Επιμελητηρίου στον Δήμο Μεσσήνης.

“Θα βάλουμε τη Μεσσηνία σε πρώτο πλάνο”
Και τόνισε : “Πλέον πρέπει να καταλάβουμε ότι δεν υπάρχει εγώ αλλά εμείς, εμείς λοιπόν όλοι μαζί θα αναδείξουμε το Επιμελητήριο της Μεσσηνίας και θα βάλουμε πάλι τη Μεσσηνία “Σε Πρώτο Πλάνο” , γιατί για όλους εμάς σημασία έχει ο νομός μας και η οικονομία του τόπου μας”.

To Top