Μουσική

Trigilidas travel: Μας ταξιδεύει στο Ηρώδειο για τη Νάνα Μούσχουρη στις 5/7

Μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα για την συναυλία με τη Nάνα Μούσχουρη «Ένα μύθο θα σας πω»

Στην συναυλία της μεγάλης τραγουδίστριας Νάνας Μούσχουρη με τίτλο “Ενα μύθο θα σας πω”, θα μας ταξιδέψει με ασφάλεια την Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018, σε μια μονοήμερη εκδρομή στην Αθήνα το ταξιδιωτικό γραφείο Trigilidas travel!

Η Νάνα Μούσχουρη, που ξεκίνησε από την Ελλάδα πριν από 60 χρόνια για να διαγράψει λαμπρή πορεία στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα, έχει δώσει πάνω από 10.000 παραστάσεις στα σπουδαιότερα θέατρα του κόσμου, από την Όπερα του Παρισιού, το Royal Albert Hall του Λονδίνου και τη Φιλαρμονική του Βερολίνου έως το Lincoln Center στη Νέα Υόρκη, την Όπερα του Σίδνεϋ και το Teatro Monumental στη Χιλή αλλά και σε θέατρα και μουσικές σκηνές σε μικρές πόλεις και χωριά.
Φέτος, επανέρχεται μετά τον Ιούλιο του 2014, με μία μεγάλη συναυλία για να μας τραγουδήσει τον «Μύθο» της, που ξεκίνησε με το «Χάρτινο το φεγγαράκι» και συνεχίστηκε με μεγάλες διεθνείς επιτυχίες, όπως το «White Rose of Athens», το «Α force de prier», το «Au cœur de septembre» και «Le temps des cerises».

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Η συναυλία τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκοπίου Παυλοπούλου.

Μουσικοί:
Lucien di Napoli (πιάνο), Θωμάς Κωνσταντίνου (λαούτο, μαντολίνο, μπουζούκι), Αγγελος Πολυχρόνου (κρουστά), Jean Philippe Roux (μπάσο), Philippe Pegno (πνευστά – κρουστά), Yannick Dearborn (κιθάρα).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Συγκέντρωση των εκδρομέων στις 15:15 μ.μ στη Νέδοντος, όπισθεν του κτιρίου Notos Galleries. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση στις 15:30 μ.μ. για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη στο Ηρώδειο για την παρακολούθηση της συναυλίας. Μετά το τέλος της συναυλίας, θα αναχωρήσουμε για την Καλαμάτα μ΄ ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.
Άφιξη στην Καλαμάτα αργά το βράδυ με νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες και αναμνήσεις, από μια συναυλία που κανείς δεν ξέρει αν ποτέ επαναληφθεί!

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Ζώνη Β’ € 75
Ζώνη Γ’ € 60
Άνω Διάζωμα € 45

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
* Η μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
* Εισιτήρια της παράστασης της επιλογής σας.
* Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Ό,τι ρητώς δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα φαγητά, ποτά, φιλοδωρήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Για την πραγματοποίηση της εκδρομής απαραίτητη είναι η ανάλογη συμμετοχή ατόμων. Το γραφείο Trigilidas travel διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την εκδρομή που δεν έχει συμπληρώσει τον ανάλογο αριθμό συμμετοχών.

INFO
https://www.trigilidas.gr/ellada/item/938-%CE%B7%CF%81%CF%89%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%BF-%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AC-%CE%BC%CE%BF%CF%8D%CF%83%CF%87%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B7.html

Trigilidas travel: Μας ταξιδεύει στο Ηρώδειο για τη Νάνα Μούσχουρη στις 5/7
To Top