Μουσική

Τρεις “μεγάλες κυρίες” του Ελληνικού τραγουδιού απόψε στην Αρχαία Μεσσήνη

ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ και ΓΛΥΚΕΡΙΑ
σε μια “ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ”, απόψε στις 21.00 στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης

Τρεις “μεγάλες κυρίες” του Ελληνικού τραγουδιού, τρεις από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της ελληνικής μουσικής, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία,, ενώνουν το μοναδικό ταλέντο τους φέρνοντας αυτό το καλοκαίρι κοντά στο κοινό, τις διαχρονικές ερμηνείες ανεπανάληπτων επιτυχιών τους.

Ένας σταθμός της περιοδείας τους θα είναι η μεγάλη συναυλία που θα δώσουν στο στο Αρχαίο Στάδιο Μεσσήνης, απόψε το βράδυ

Η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, κάθε μια χωριστά αλλά και οι τρεις μαζί, κάνουν το τραγούδι “Γυναικεία Υπόθεση”, έχοντας σκοπό να μαγέψουν το κοινό τους που θα έχει την ευκαιρία , να τις απολαύσει σε τραγούδια τους που άντεξαν στο χρόνο , που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές και αποτελούν τις χρυσές σελίδες του ελληνικού τραγουδιού.

Η πρώτη τους μουσική συνάντηση έγινε στην Αθήνα, στις 21 Ιουνίου στο ΚΑΤΡΑΚΕΙΟ στη Νίκαια και αμέσως μετά, ακολουθούν συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.
Δίπλα τους έχουν 13 σπουδαίους μουσικούς.
Την επιμέλεια προγράμματος και τις ενορχηστρώσεις κάνουν οι: Στέλιος Φωτιάδης, Δημήτρης Μαργιολάς και Θανάσης Βασιλάς.

Η Μαρινέλλα, η κορυφαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού είναι η μόνη που μπορεί να ταιριάξει μπροστά της η λέξη <μύθος>. Mε τις αξεπέραστες επιτυχίες στην καριέρα της, συνεχίζει να συγκινεί θαυμαστές στα πέρατα της γης και συγχρόνως να εμπνέει τις νεότερες γενιές.

Η Ελενη Βιτάλη, με τη δική της ιστορία όχι μόνο λόγω της ιδιαίτερης χροιάς στη φωνή της, αλλά και της προσφοράς της ως δημιουργού πολλών τραγουδιών που έγιναν μεγάλες επιτυχίες, θεωρείται δίκαια από τις πιο σημαντικές ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού.

Η Γλυκερία, η τόσο σημαντική αυτή ερμηνεύτρια, με αξιοσημείωτη πορεία και εκτός συνόρων, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της. Με τα τραγούδια της ξεσηκώνει και ενθουσιάζει το κοινό.

Μαρινέλλα, Βιτάλη και Γλυκερία : «Γυναικεία Υπόθεση»!

Χορηγός επικοινωνίας

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ:Katsiris Travel 2721028989
MΕΣΣΗΝΗ: Πρακτορείο ΟΠΑΠ ΜΙΧΟΣ 27220 22547
ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ:ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΦΗ
2724022849
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
2761024960
ΠΥΛΟΣ: GREEK ART 2723022140

www.ticketservices.gr
Εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39
Τηλ κέντρο 210 7234567
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 9.00 μ.μ
ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ :15 €

To Top