ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tραγικό δυστύχημα στην Αρτέμιδος

ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΝΩ ΟΔΗΓΟΥΣΕ

Τραγικό δυστύχημα συνέβη το πρωί γύρω στις 11:25 στην Αρτέμιδος. Ένας άνδρας 60 ετών περίπου έχασε τη ζωή του ενώ οδηγούσε κατά μήκος της οδού.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε κινούμενο στο ρεύμα ανόδου της Αρτέμιδος εξετράπη της πορείας του λίγο μετά τα φανάρια στη διασταύρωση με τη γέφυρα της Μακεδονίας και αφού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα καρφώθηκε σε κολόνα και κατέληξε στην περίφραξη πλυντηρίου αυτοκινήτων. (video)

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν επίσης η γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, υπέστησαν όμως ισχυρό σοκ και δεν μπορούσαν να πιστέψουν τι είχε συμβεί.
Αμέσως στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που προσέφερε επιτόπου τις πρώτες βοήθειες, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, ήταν όμως ήδη αργά.

Πιθανολογείται ότι ο άτυχος άνδρας “έφυγε” από παθολογικά αίτια, τα αποτελέσματα όμως της νεκροψίας-νεκροτομής θα ρίξουν φως στα αιτία του τραγικού συμβάντος.
Απ’την άλλη το ευτύχημα είναι ότι τη στιγμή της εκτροπής του αυτοκινήτου δεν υπήρχαν αυτοκίνητα στο αντίθετο ρεύμα πράγμα που θα οδηγούσε σε μετωπική και αποφεύχθηκε μεγαλύτερη τραγωδία.

To Top