Αθλητισμός

Τον Απρίλιο παραδίδεται το γήπεδο στα πρώην Σφαγεία

Συνεχίζονται εντατικά τα έργα στο γήπεδο πρώην Σφαγείων, το οποίο θα καλύψει τις ανάγκες της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΠΣ Αναγέννηση Παραλίας για 10 έτη. Η εγκατάσταση πλαστικού τάπητα τελευταίας τεχνολογίας ολοκληρώθηκε και σήμερα ρυθμίστηκαν τα ποτιστικά του τάπητα, ενώ μπήκε και πόρτα για να κλειδώνουν οι εγκαταστάσεις...
Τις επόμενες ημέρες θα πέσει μια στρώση χαλαζιακής άμμου και στο τέλος το προστατευτικό καουτσούκ.

Το γήπεδο των πρώην Σφαγείων εκσυγχρονίσθηκε από κάθε άποψη. Θα έχει πλαστικό τάπητα εξαιρετικής ποιότητας, ο περιβάλλων χώρος αναβαθμίσθηκε, έγινε δομική ενίσχυση της περίφραξης, ενώ οι εγκαταστάσεις αποδυτηρίων έχουν πλήρως εκσυγχρονισθεί. Επίσης, στην ανατολική του πλευρά ολοκληρώθηκε η κατασκευή ενός αγωγού ομβρίων, ώστε να δοθεί η δυνατότητα πρόσβασης στη νότια κερκίδα, από το διάδρομο που δημιουργείται, ενώ θα γίνει στη βόρεια πλευρά και μια μεταλλική εξέδρα, αφού λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών είναι αδύνατο να κάθονται φίλαθλοι από την πλευρά της θάλασσας.
Σίγουρα θα απαιτηθεί και μια αναβάθμιση στους προβολείς αφού διαθέτει μόνο 4 σε κάθε πλευρά (δύο σε κάθε πυλώνα).
Το πρωί βρέθηκε στο γήπεδο και ο Πρόεδρος του Αθλητικού φορέα Νίκος Μπασακίδης.
Σε αυτόν τον αθλητικό χώρο θα εξυπηρετούνται και άλλοι σύλλογοι, κατά την κρίση του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας.
Το γήπεδο αναμένεται να δοθεί σε χρήση αρχές Απριλίου.

Δημοφιλέστερα

To Top