Αθλητισμός

Tην πρώτη του υποβρύχια βουτιά έκανε ο παραπληγικός Μανώλης Χαλούλος

https://www.facebook.com/100008963854661/videos/1689549748020471/

Μία μοναδική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει ο Μανώλης Χαλούλος, άτομο με παραπληγία, και αυτό δεν τον εμπόδισε να βιώσει την πρώτη καταδυτική του εμπειρία στα χέρια της έμπειρης Ανθούσας Ένγκελ και της συνεργάτιδάς της Μαρίας Πρωτόπαππα το πρωί της Κυριακής στο θαλάσσιο χώρο του Seatrac στο Filoxenia!
Με άριστη προετοιμασία και με τον κατάλληλο εξοπλισμό, όλη η ομάδα κατάφερε να κάνει τον Μανώλη να ζήσει την ελευθερία του βυθού και να νιώσει μοναδικές στιγμές φορώντας την μαύρη καταδυτική στολή!
Φυσικά πρόκειται για ένα εγχείρημα που πρέπει να λάβει υπόψη όλες τις ιατρικές οδηγίες και να γίνει μόνο από άτομα που έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν κατάδυση σε άτομα με κινητικές δυσκολίες.
Όλα φυσικά πήγαν καλά και βλέπουμε τον Μανώλη σύντομα να το ξανακάνει, ενώ στις δηλώσεις που έκανε στο messinialive, πέρασε και το μήνυμα ότι με θέληση Όλα μπορείς να τα καταφέρεις!

Η Ανθούσα Ένγκελ είναι υπεύθυνη στο “Kalamata Dive Center” και είναι μία έμπειρη εκπαιδεύτρια που αναλαμβάνει με την ομάδα της να φέρει κοντά όλες τις ηλικίες με τον βυθό.

To Top