Μουσική

Mε Φωτεινή Βελεσιώτου ξεκινά ο Ιούλιος στο Art Farm

H έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος στο Αγρόκτημα Μαρίνη – Art Farm θα γίνει με την συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στις 8 Ιουλίου.
Η Φωτεινή Βελεσιώτου με πολλές sold out εμφανίσεις και μια επιτυχημένη χειμερινή σεζόν στις αποσκευές της, συνεχίζει τα μουσικά της ταξίδια ανά την Ελλάδα μαζί με τους εκλεκτούς φίλους της. Σε ένα αληθινό ταξίδι παρέα με τραγούδια που όλοι αγαπάμε, θα γίνουμε μια «αγκαλιά» ξεφεύγοντας από τα όρια ενώς κλασσικού μουσικού προγράμματος.

Η προσωπική της δισκογραφία με τις «μέλισσες», τα «διόδια», τη «στάχτη» κ.α. συνδυάζεται με μουσικές στιγμές που έχουν σημαδέψει το ελληνικό τραγούδι στο σύνολό του όπως το «περαστικός κι αμίλητος», «με σένα πλάι μου», «δε λες κουβέντα» και άλλα…

Μαζί της ο νέος ταλαντούχος τραγουδιστής Σωτήρης Μπαλλάς που ήδη προετοιμάζει την πρώτη του ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά και ο οποίος με τις ερμηνείες του εκφράζει ολοκληρωμένα τον επίκαιρο λόγο των ποιητών στην ελληνική μουσική.
Επίσης σταθεροί συνταξιδιώτες: ενορχήστρωση, πιάνο, ακορντεόν ο Νίκος Παπαναστασίου, στο Μπουζούκι ο Γιώργος Καραμφίλλης, στο κοντραμπάσο ο Διονύσης Μακρής και ντραμς ο Θωμάς Κωστούλας.

Tιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ
Μειωμένο: 10 ευρώ
Προπώληση: Bιβλιοπωλείο Κονταργύρη, Ουζερί “Το Κύμα”

Art Farm Αγρόκτημα Μαρίνη
Μεγάλη Μαντίνεια, 24100
Tηλ: +30 27211 10443, 6932483630
E-mail: info@artfarm.gr
www.artfarm.gr

To Top