ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Θερινό Σινεμά στον Σταθμό: Αναδείχτηκε πλειοδότρια εταιρεία με 16.700 ενοίκιο για 5 μήνες!

Σε δημοπρασία φανερή, προφορική και πλειοδοτική, που διενεργήθηκε σήμερα Τρίτη 26 Ιουνίου 2018, με σκοπό τη λειτουργία θερινού κινηματογράφου σε έκταση εντός του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, πλειοδότρια αναδείχθηκε η εταιρεία Μώρου Πελαγία και Σία ΟΕ. Η πλειοδότρια προσέφερε ετήσιο μίσθωμα 16.700 ευρώ (για την περίοδο μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου), ενώ η τιμή εκκίνησης ήταν 2.000 ευρώ.
Να σημειωθεί ότι η περίοδος ενοικίασης αφορά από τον Μάϊο έως και Σεπτέμβριο, κάθε έτους, και για τα επόμενα 5+5 χρόνια, με σκοπό να λειτουργεί αποκλειστικά ως θερινό σινεμά με ταινίες νέας παραγωγής.

Επίσης η πλειοδότρια εταιρεία που αναδείχτηκε, έχει δικαίωμα λειτουργίας και εκμετάλλευσης κυλικείου για τις ανάγκες της επιχείρησης, ενώ στα 655 τμ χώρου που θα εκμεταλλεύεται, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης, θα εγκαταστήσει οθόνη 50 τμ , 200 καθίσματα και 20 τραπεζάκια.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, το ποσόν που θα εισπράξει ο Δήμος Καλαμάτας, θα χρησιμοποιηθεί για τη συνολική αναβάθμιση των χώρων του Κεντρικού Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας.
Να σημειωθεί ότι η πλειοδότρια εταιρεία λειτουργεί ήδη και τον κινηματογράφο CINE CENTER, στην Καλλιπατείρας.

Διαβάστε αναλυτικά εδώ τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας του Θερινού Cinema στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καλαμάτας.

Θερινό cinema στον Σταθμό: 2.000 ευρώ η τιμή εκκίνησης στη δημοπρασία για την ενοικίαση του χώρου

Θερινό Σινεμά στον Σταθμό: Αναδείχτηκε πλειοδότρια εταιρεία με 16.700 ενοίκιο για 5 μήνες!
To Top