Αθλητισμός

Θέαμα που κόβει την ανάσα: Aerial Yoga από τη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!

Η Κατερίνα Σολδάτου είναι χορεύτρια, δασκάλα εναέριου χορού και πρώην αθλήτρια του κλασικού αθλητισμού στον Πανελλήνιο.
Είναι πιστοποιημένη καθηγήτρια Aerial Yoga και πρωταγωνίστησε στην μικρού μήκους ταινία “Games of Trust” η οποία διακρίθηκε κατακτώντας μια από τις δέκα καλύτερες θέσεις του διαγωνισμού του Ιδρύματος Ωνάση που οργανώθηκε από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, την Άνοιξη του 2014.
Παράλληλα, έχει εμφανιστεί σε βίντεο κλιπ και έχει ανοίξει με τις επιδείξεις της μεγάλες διοργανώσεις όπως το No Limits και το Tattoo Athens Convention στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο Tae Kwon Do.
Το πιο πρόσφατο project της είναι το Greece has Soul, μια σειρά από παραστάσεις με σκοινιά σε διάφορα σημεία της χώρας. Στο βίντεο θα τη δείτε να αιωρείται από τη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου με τα πλάνα να κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα.

Το παραπάνω εγχείρημα έγινε από κοινού με τη ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και επιλέχθηκαν τα εθνικά χρώματα βάσει του σεναρίου. Η παράσταση συνεχίστηκε και στο εσωτερικό του ψηλότερου πυλώνα της Γέφυρας, συνολικού ύψους 300 μέτρων. Το εγχείρημα έγινε με αφορμή την 25η Μαρτίου και το μήνυμα είναι η εθνική ομοψυχία και η ανάταση ψυχής. Τα πλάνα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.
Σκοπός της Κατερίνας Σολδάτου είναι άλλωστε να αναδείξει τα μνημεία του τόπου μας και να προωθήσει με τον δικό της τρόπο, τον τουρισμό.

Πηγή:

Katerina Soldatou

 

To Top