Αθλητισμός

Τένις: Με θεατές το Roland Garros και το Italian Open

Με κόσμο θα διεξαχθούν τόσο το Italian Open (20/9) στη Ρώμη όσο και το Roland Garros (27/9) στο Παρίσι.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις των παραγόντων των τουρνουά και είναι μια ευχάριστη είδηση για το τένις το οποίο έχει δοκιμαστεί πολύ από τον covid-19.

Δεν υπάρχει ακόμη τελική απόφαση σχετικά με τον αριθμό των θεατών, η οποία θα αποφασιστεί από τις δημόσιες αρχές”, δήλωσε ο πρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας Μπερνάρντ Τζιουντιτσέλι.

Το γαλλικό open πραγματοποιείται στα τέλη Μαΐου, και για πρώτη φορά μεταφέρθηκε για το διάστημα 20 Σεπτεμβρίου - 4 Οκτωβρίου.

Το προκριματικό τουρνουά, το οποίο είχε απορριφθεί αρχικά, θα διεξαχθεί ως συνήθως και θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου δίνοντας ώθηση στους παίκτες χαμηλότερης κατάταξης που έχουν πληγεί ιδιαίτερα από την έλλειψη ευκαιριών κέρδους από το τένις μετά το lockdown του Μαρτίου.

Με τρία τουρνουά Masters και δύο Grand Slams σε διάστημα επτά εβδομάδων, οι παίκτες ίσως χρειαστεί να κάνουν σκληρές επιλογές, αλλά ο διευθυντής του τουρνουά Γκι Φορζέ είναι σίγουρος ότι θα εμφανιστούν όλοι στο Roland Garros.

"Εβδομήντα πέντε παίκτες από τους 100 κορυφαίους είναι αυτήν την περίοδο στην Ευρώπη και είμαι πεπεισμένος ότι θα διατηρηθούν στην κορυφαία φόρμα στο Παρίσι", δήλωσε.

Σε λίγες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον κόσμο στο Madrid Open με τους Ισπανούς να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο ναι.

Τένις: Με θεατές το Roland Garros και το Italian Open
To Top