Αθλητισμός

Taygetos Challenge 2019: Αγώνας ορεινού τρεξίματος 23-24 Μαρτίου στην Καρδαμύλη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 2407 KARDAMILI MOUNTAIN ACTIVITIES

Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος Taygetos Challenge, θα είναι γι’ αυτή τη χρονιά επετειακός, καθώς γιορτάζει 10 συνεχόμενα χρόνια επιτυχημένης διοργάνωσης

Ελάτε στην Καρδαμύλη για ένα αθλητικό 2ήμερο, ή και 3ήμερο για όσους θέλουν, γεμάτο δράσεις τόσο στο βουνό, με τις διαδρομές που οι περισσότεροι πλέον γνωρίζετε, όσο και στην Καρδαμύλη, με διάφορα εξωαγωνιστικά δρώμενα, όχι μόνο τους για αθλητές αλλά και για τους επισκέπτες όλων των ηλικιών. Ο αγώνας διεξάγεται σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μεγάλος χορηγός του αγώνα είναι η Salomon Hellas
Μεγάλοι υποστηρικτές: X-Treme Stores, Βίκος, Suunto
Υποστηρικτές: Epathlon, Ανάβαση, Blauel, Bistroteca, Deli, Greek Tomatο, Βερύκιος ΕΠΕ, Independent, ASC Τσάκωνας, Webico
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τους επαγγελματίες της Καρδαμύλης για την υποστήριξη.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 23-24 Μαρτίου με σημείο εκκίνησης την Καρδαμύλη.

Οι διαδρομές παραμένουν ίδιες με τις προηγούμενες χρονιές, καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τις εξής επιλογές διαδρομής:

Τη Marathon με συνολικό μήκος 37.4 χλμ και 2.320 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς

Την Experience με 20 χλμ μήκος και Υ+ 1120 μέτρα

Τη Fun με 5 χλμ μήκος και Υ+ 200 μέτρα.

Η αγωνιστική δράση ξεκινάει από το Σάββατο το μεσημέρι στις 14:00 με το Vertical Speed (650 μέτρα με Υ+ 150 μέτρα), στο οποίο κάθε χρόνο δίνουν το παρόν και αρκετοί μικροί μας φίλοι. Η εκκίνηση των αγώνων θα γίνει την Κυριακή στις 08:00, στην πλατεία της Καρδαμύλης και η απονομή των μεταλλίων στις 16:00.

Ενδιαφέρον έχουν όμως και οι παράλληλες δράσεις που θα πλαισιώσουν τα αγωνιστικά δρώμενα! Οι Tynpanistas, μια τοπική ομάδα με κρουστά από ανακυκλώσιμα υλικά, θα αναλάβουν την εμψύχωση των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα Vertical Speed το Σάββατο, ενώ την Κυριακή τα παιδιά του συλλόγου Γ.Σ. Ακρίτας 2016 θα μας δείξουν αθλοπαιδιές και θα παίξουν με τους παρευρισκόμενους. Το βράδυ της Κυριακής, μετά από μια τόσο γεμάτη μέρα, θα μας χαλαρώσουν και θα μας διασκεδάσουν οι Blues Escape με live μουσική στην Aquarella. Και τις δύο ημέρες θα φιλοξενείται έκθεση φωτογραφίας της φωτογραφικής ομάδας West Mani Frames στο καφενείο Αλώνι και στο μεζεδοπωλείο Κρίταμος.

Η περιοχή καθώς και η διοργάνωση σας προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, ώστε να απολαύσετε και το βουνό και τη θάλασσα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως η αργία της 25ης Μαρτίου δημιουργεί τις καταλληλότερες συνθήκες για ένα ξεχωριστό τριήμερο, σε έναν τόπο που ερωτεύεσαι με την πρώτη ματιά!

Οι εγγραφές γίνονται στην παρακάτω διεύθυνση:
http://www.taygetoschallenge.com/registration-form/registration-form2.html

Παρακολουθήστε ενημερώσεις για τον αγώνα στις σελίδες:
www.facebook.com/2407mKardamiliMountainActivities
Instagram: Taygetos_challenge

 

To Top