Επιχειρείν

C.L. Cleaning Group: Ολική Διαχείριση Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb

Η C.L.Cleaning Group καινοτόμα και πρωτοποριακά εισήγαγε πρώτη στον Νομό Μεσσηνίας, την Ολική Διαχείριση Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb προσφέροντας μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών.
Η εξειδικευμένη ομάδα της C.L.Cleaning Group αναλαμβάνει:

Επαγγελματική Φωτογράφιση Οικίας
Επαγγελματική συγγραφή κειμένων
Καταχώρηση και διαχείριση πλατφόρμας Airbnb
Διαχείριση Ημερολογίου
Επικοινωνία με πελάτες/guests
Επαγγελματικός καθαρισμός προετοιμασία ακινήτου
Διαχείριση κλειδιών / Check in – Check out
Ανεφοδιασμός αναλωσίμων
Είσπραξη

Είμαστε επαγγελματίες στον χώρο της καθαριότητας από το 2011, έχοντας συνάψει και εκτελέσει με επιτυχία μεγάλα έργα, με υπευθυνότητα και προσήλωση στην ποιότητα των εργασιών, από το εξειδικευμένο συνεργείο μας. Γνωρίζουμε καλύτερα από τον καθένα ότι
το κλειδί της επιτυχίας στα τουριστικά καταλύματα είναι η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ, η οποία οδηγεί σε θετικές κριτικές αλλά και επαναλαμβανόμενες κρατήσεις.

Παρέχουμε το full πακέτο καθαρισμού και με το κατάλληλο συντονισμό της ομάδας μας, ο επισκέπτης θα βρίσκει πάντα σε άψογη κατάσταση τον χώρο σας κατά το chech in! Συμπεριλαμβάνουμε και την υπηρεσία περισυλλογής και επανατοποθέτησης κλινοσκεπασμάτων και πετσετών. Η καθαριότητα είναι το σημείο αναφοράς όλων των επισκεπτών, και σας παρέχουμε την καλύτερη!

Η διαχείριση του ακινήτου σας απαιτεί τη καταχώρηση, ανάρτηση και διαχείριση πλατφόρμας ενοικίασης Airbnb, διαχείριση ημερολογίου, διαχείριση αιτημάτων επισκεπτών και ικανοποίησης τους και την γενικότερη επικοινωνία με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησης τους. Απαιτεί ακρίβεια, συνέπεια και χαμόγελο κατά την υποδοχή και
αναχώρηση των φιλοξενούμενων, και απαιτεί πάντα ένα πλήρως ανεφοδιασμένο ακίνητο με τα απαραίτητα.

Οι υπηρεσίες μας και τα πακέτα μας ποικίλουν ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες!
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε αναλυτικά για τις παροχές μας και δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό εξατομικευμένο πακέτο.

Βραχυχρονια Μισθωση Ακινητων

C.L. Cleaning Group: Ολική Διαχείριση Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων μέσω της πλατφόρμας Airbnb
To Top