ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Θα είμαι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές”

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος και στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 δήλωσε σήμερα, μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του arcadia938, o περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.

Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη συνεχή φορά που θέτει υποψηφιότητα με τη Νέα Πελοπόννησο στην περιφέρεια Πελοποννήσου, και διανύει ήδη τη δεύτερη συνεχή θητεία του ως περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Το 2010 βγήκε με 53% και στήριξη από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ, και το 2014 εξελέγη με 59,3%, υποστηριζόμενος από τη ΝΔ, κόμμα από το οποίο είχε διαγραφεί-και από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ- το 2008, όντας υπουργός Πολιτισμού, καθώς είχε ασκήσει σκληρή κριτική στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

ΤΑΤΟΥΛΗΣ: “Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ”

“Επιβλήθηκε κομματικά στα στελέχη να υπογράψουν κάποια δήλωση. Αυτό αντιβαίνει την βασική αρχή και λειτουργία μιας ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης…Είναι πολιτικές που δεν συνάδουν σε μια ευνομούμενη χώρα, που βρίσκεται σε μια παρατεταμένη κρίση”

“Οφείλουν οι δύο διαφορετικοί κόσμοι να βρουν ένα επίπεδο συνεννόησης και συναίνεσης επ’ ωφελεία της πατρίδας, του έθνους και των πολιτών. Δεν μπορεί η χώρα να πορεύεται με αυτόν τον τρόπο. Όλοι οι κομματικοί φορείς να βρουν ένα επίπεδο συνεννόησης επ’ωφελεία των πολιτών”

Δείτε εδώ όλη τη συνέντευξη:

To Top