ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τατούλης: “Οι εκπρόσωποι των θεσμών δεν πρέπει να είναι γονυπετείς”

“Η ΝΙΚΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ”

O Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, μιλώντας στο Messinialive δήλωσε πάρα πολύ ικανοποιημένος και περήφανος για τη πολιτική στάση των συνεργατών του στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.
Και συνέχισε λέγοντας: “Εκείνο που έχει μεγάλη σημασία είναι η βαθιά μας πίστη στη προάσπιση των θέσεων και την διακριτικότητα που πρέπει να έχουν όλοι τους, κυρίως για να διαφυλάξουμε το κύρος των θεσμών. Σήμερα λοιπόν η χώρα σε τέτοια κρίση δεν έχει την πολυτέλεια για προσωπικές στρατηγικές, ούτε για προσωπικές ιδιοτέλειες, ούτε έτσι μου ήρθε και θέλω να πάω κάπου αλλού…Αυτά τα πράγματα δυστυχώς είναι φαινόμενα παρακμής. Η χώρα χρειάζεται αξιοπρέπεια, οι θεσμοί θέλουν αξιοπρέπεια και οι εκπρόσωποι των Θεσμών πρέπει να διαφυλάττουν το κύρος τους… Δεν μπορούν να είναι γονυπετείς, δεν μπορεί να εκλιπαρούν για μία προσωπική στιγμή. Ο θεσμός χρειάζεται αρχοντιά, συνέπεια, σοβαρότητα κι ευγένεια.
Για τους λόγους αυτούς θα είμαστε παρόντες στις εκλογές του Μαϊου 2019 και η νίκη μας θα είναι μια επιβράβευση για το έργο που γίνεται, και η σταθερότητα για το μέλλον”.

Τατούλης: “Οι εκπρόσωποι των θεσμών δεν πρέπει να είναι γονυπετείς”
To Top