ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταξίδι ελπίδας για τη μικρή Αναστασία στο Τέξας της Αμερικής

“Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 25.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ” ΛΕΕΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής της ετοιμάζεται να δώσει η επτάχρονη Αναστάσια, η οποία διαγνώστηκε με μια σπάνια μορφή καρκίνου. Η μικρή και οι γονείς είναι έτοιμοι για να αναχωρήσουν αύριο Τρίτη 10 Νοεμβρίου για στο Τέξας των ΗΠΑ όπου θα γίνουν οι πρώτες θεραπείες.

Ήταν αρχές Σεπτέμβρη, όταν οι γιατροί στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων δίεγνωσαν πως η Αναστασία πάσχει από μία επιθετική μορφή καρκίνου, γνωστή και ως «dipg». Η μικρούλα δεν μπορεί να χειρουργηθεί. Οι γονείς της, Ξένια και Ηλίας, έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους και ξεκίνησαν έναν αγώνα δρόμου για να βρουν θεραπεία για τη μονάκριβή τους. Μία θεραπεία, σε νοσοκομείο του Τέξας, αναπτέρωσε τις ελπίδες τους. Όμως, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ζητάνε τη βοήθεια όλων καθώς τα έξοδα είναι δυσβάσταχτα, για αυτό ανοίχτηκε ερανικός λογαριασμός για να συγκεντρωθούν τα χρήματα.
«Χρειαζόμαστε πραγματικά τη βοήθεια όλων. Είμαστε συντετριμμένοι, εδώ και δύο μήνες προσπαθούμε να χωνέψουμε κάτι που δεν χωνεύεται. Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Ξέρουμε ότι είναι πανάκριβα στην Αμερική, αλλά θέλουμε τη βοήθεια όλων ώστε να μην αφήσουμε το παιδί χωρίς ελπίδα» είπε η μητέρα της Αναστασίας.

«Είναι ένα πολύ υψηλό κόστος. Το μηνιαίο κόστος είναι πάνω από 25.000 ευρώ και η θεραπεία θα είναι κοντά στα δύο χρόνια» ανέφερε ο πατέρας της. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα της Αναστασίας μας είπε πως “όλη η διαδικασία συγκέντρωσης χρημάτων έχει εξελιχθεί πολύ καλά”.
Με το αρχικό ποσό που έχει συγκεντρωθεί, το ταξίδι ζωής για την Αναστασία θα ξεκινήσει αύριο Τρίτη και θα την συνοδεύουν οι ευχές όλων μας να επιστρέψει νικήτρια!

https://www.star.gr/eidiseis/ellada/520828/mikrh-anastasia-feygei-gia-thn-amerikh-gia-therapeia

To Top