Αθλητισμός

Το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο συλλυπείται τον Ηλία Αλεξανδρόπουλο

Τα συλλυπητήριά τους στον αντιπρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας για την απώλεια της μητέρας του εκφράζουν πολλές Μεσσηνιακές ομάδες με ανακοινώσεις τους.

Αναλυτικά:

ΑΟ Διαβολιτσίου

Η Διοίκηση και η οικογένεια του Α.Ο.Διαβολιτσίου ,εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήριά τους στον συγχωριανό μας,αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας ,Ηλία Αλεξανδρόπουλο και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει,καλό παράδεισο.

Πάμισος Μεσσήνης

Το Δ.Σ του Γ.Π.Σ Πάμισος Μεσσήνης, θέλει να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας κύριο Ηλία Αλεξανδρόπουλο και τους οικείους του, για τον θάνατο της αγαπημένη του μητέρας.

Εθνικός Μελιγαλά

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ. και σύσσωμη η οικογένεια του Α.Ο. Εθνικού Μελιγαλά ,εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας και πρώην προέδρου και διοικητικού στελέχους της ομαδας μας κ. Ηλία Αλεξανδρόπουλου για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας Αντωνίας .

Τέλος Άγρας

Ο Α.Ο. ΤΈΛΟΣ ΑΓΡΑΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την βαθιά του θλίψη στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΠΣ Μεσσηνίας κο. Αλεξανδροπουλο Ηλία για το χαμό της Μητέρας του.

Ολυμπιακός Διαβολιτσίου

Η οικογένεια του Ολυμπιακού Διαβολιτσίου ,εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στον συγχωριανό μας, αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας ,Ηλία Αλεξανδρόπουλο και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει,καλό παράδεισο.

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας

Τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ Μεσσηνίας κύριο Ηλία Αλεξανδρόπουλο και την οικογένειά του, για την απώλεια της αγαπημένης του μητέρας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει,καλό παράδεισο.

Ατρόμητος Πλατύ

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και η οικογένεια του Α.Π.Σ. Ατρόμητος Πλατύ, εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αντιπροέδρου της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας κ. Αλεξανδρόπουλου Ηλία για το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας.

 

 

Το Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο συλλυπείται τον Ηλία Αλεξανδρόπουλο
To Top