Μουσική

Με ταινίες του Buster Keaton συνοδεία ζωντανής μουσικής στο Μέγαρο Χορού γιορτάζει το Δημοτικό Ωδείο εν όψει Χριστουγέννων

Χριστουγεννιάτικες συναυλίες για όλη την οικογένεια - Χριστούγεννα με τον Buster Keaton

Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΙΣ 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Τι αναφέρει για τις Χριστουγεννιάτικες συναυλίες του Ωδείου ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, Στάθης Γυφτάκης

"Αγαπημένοι μαθητές, γονείς αλλά και φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!

Η μεγάλη γιορτή των παιδιών και όλης της οικογένειας πλησιάζει και παρ όλες τις δυσκολίες, φέτος θα καταφέρουμε να είμαστε κοντά σας και πάλι μετά από δύο δύσκολα χρόνια!
Φέτος το επίκεντρό μας είναι τα παιδιά αλλά και ολόκληρη η οικογένεια μιας και σχεδιάσαμε δύο βραδιές για όλους όσοι αγαπάνε την μουσική, το γέλιο, την ελαφράδα της διάθεσης, το χιούμορ, την ξεγνοιασιά, τα Χριστούγεννα και την ίδια τη ζωή!

Η πρώτη μας συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου στις 19:30, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους. Σε συνεργασία με την Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας:Filmhouse, παρουσιάζουμε ένα αφιέρωμα στον Βωβό κινηματογράφο και συγκεκριμένα στον πολυτάλαντο κωμικό Buster Keaton.
Τρεις ταινίες με άφθονο χιούμορ και εντυπωσιακές σκηνές από τον μάγο του Βωβού κινηματογράφου παρουσία ζωντανής μουσικής!

Το σύνολο "Moving Band" του Δημοτικού Ωδείου ετοίμασε μουσική που ξεχειλίζει από ζωντάνια, χιούμορ αλλά και απρόοπτα ηχητικά "περιβάλλοντα" που ντύνουν μουσικά τα ατέλειωτα κυνηγητά του Buster Keaton!

Το σύνολο "Moving Band" αποτελείται από τους:

Γιώργο Παυλάκο - φλάουτα με ράμφος, εβραϊκή άρπα και μπουρμπουλήθρες
Σταύρος Τσότρας - φαγκότο και καραμούζα
Υπαπαντή Αλεξανδροπούλου - ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες
Κατερίνα Μηλιαρέση - άλλο ένα βουνό από κρουστά, σφυρίχτρες και μπουρμπουλήθρες
Στάθης Γυφτάκης - πιάνο,παιδικό ξυλόφωνο και μπουρμπουλήθρες

Δελτία δωρεάν εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας από Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου έως και Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρες 15:00 - 21:00, ή από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί ως τις 18:00.

Σημαντικό είναι να τονίσουμε πως όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

To Top