Αθλητισμός

ΑΟ Διαβολιτσίου: Πατάνε μετά από καιρό στο “καπετάν Βασίλης”- Στις 5 Γενάρη με Σκουλικάδο

Τέσσερα ματς σε τρεις εβδομάδες μέσα στις γιορτές θα δώσει ο ΑΟ Διαβολιτσίου. Οι νερατζούρι δεν αγωνίστηκαν την προηγούμενη Κυριακή καθώς η απεργία της ΠΝΟ δεν επέτρεψε στον Εθνικό Σκουλικάδου να ταξιδέψει και η ΕΠΟ όρισε εκ νέου το ματς να διεξαχθεί στις 5 Ιανουαρίου.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς η Μεσσηνιακή ομάδα θα δώσει δυο ακόμη ματς για τον 4ο όμιλο. Την προσεχή Κυριακή (19/12) ταξιδεύει στην Λευκάδα για το ματς με τον Τηλυκράτη ενώ την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου θα υποδεχτεί τον Αίαντα Γαστούνης σ’ ένα κρίσιμο ματς που η νίκη θα της επιτρέψει να κάνει καλές γιορτές. Γενικότερα τα δυο εντός ματς ματς στις γιορτές, με τον Αίαντα και τον Εθνικό, θα κρίνουν πολλά για τον ΑΟΔ στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Το Διαβολίτσι συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ματς της 11ης αγωνιστικής. Τις προηγούμενες μέρες το πρόγραμμα έγινε στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας ενώ την Τετάρτη οι νερατζούρι προγραμμάτισαν να επιστρέψουν μετά από καιρό στο “καπετάν Βασίλης”. Φέτος έχουν στερηθεί την φυσική τους έδρα καθώς χρειαζόταν μια σειρά έργων και οι νερατζούρι έχουν… ξεχάσει πότε ήταν ήταν η τελευταία φορά που πέρασαν την πόρτα του γηπέδου τους.

ΑΟ Διαβολιτσίου: Πατάνε μετά από καιρό στο “καπετάν Βασίλης”- Στις 5 Γενάρη με Σκουλικάδο
To Top