ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ταυτοποιήθηκε ένας 43χρονος ως καλλιεργητής της χασισοφυτείας στην Ανατολική Μάνη

ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΠΛΟ REPLICA

Εντοπίστηκε και ταυτοποιήθηκε απο την Αστυνομία ένας 43χρονος ως καλλιεργητής μιάς εκ των τριών χασισοφυτειών που “ξετρύπωσε” χθες το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ σε περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης.
Πρόκειται για έναν 43χρονο Αλβανό, ο οποίος φέρεται να καλλιεργούσε τη φυτεία με τα 200 δενδρύλλια χασίς ύψους από 2 έως 2,2 μέτρα.
Μάλιστα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του απο τους Αστυνομικούς κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης και ένα μονόκαννο όπλο τύπου ρέπλικα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας:
“Σε συνέχεια του από 19.8.2017 Δελτίου Τύπου της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τον εντοπισμό τριών (3) φυτείων δενδρυλλίων κάνναβης στη Λακωνία και την κατάσχεση συνολικά -1254- δενδρυλλίων κάνναβης, συμπληρωματικά, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός καλλιεργητή της φυτείας που εντοπίσθηκε σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης και στην οποία καλλιεργούνταν -200- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 2 έως 2,2 μέτρα περίπου (δεύτερη περίπτωση).

Πρόκειται για έναν (1) 43χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 43χρονου, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν -40,22- γραμμάρια κάνναβης, ένα (1) μονόκαννο όπλο τύπου replica , καθώς και αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια της φυτείας.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΣΥΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ

Η σχηματισθείσα δικογραφία, υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, σε συνεργασία με τα αστυνομικά Τμήματα Αρεόπολης, Γυθείου και Ευρώτα.

Ταυτοποιήθηκε ένας 43χρονος ως καλλιεργητής της χασισοφυτείας στην Ανατολική Μάνη
To Top