ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Διχαστικές οι δηλώσεις Χρυσομάλλη για τον Κολοκοτρώνη που “σίγουρα δεν ήταν αριστερός”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Στον γενέθλιο τόπο του εθνικού μας ήρωα Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Ραμοβούνι Μεσσηνίας και σε μια ημέρα ιστορικής μνήμης κι επετείου για όλους εμάς τους Μεσσήνιους αλλά και για όλους τους Έλληνες, όπως είναι η ημέρα της 3ης Απριλίου, επέλεξε ο βουλευτής της ΝΔ στο νομό μας, Μίλτος Χρυσομάλλης, ως “ημέρα ευκαιρίας” για να ασκήσει και πάλι μικροπολιτική.

Επιβεβαιώνοντας ότι πλέον η στρατηγική του διχασμού και της διαίρεσης των Ελλήνων έχει υποκαταστήσει για το κυβερνών κόμμα και τον τοπικό βουλευτή τα πεδία άσκησης της αληθινής πολιτικής που αφορούν στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και στο μέλλον του τόπου μας.

“Βροντερές έτσι μεν φωνές αναπαραγωγής ανιστόρητων και διαιρετικών απόψεων που φτάνουν μέχρι το σημείο να “εργαλειοποιούν” ακόμα κι έναν εθνικό ήρωα, όπως είναι ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, για μικροκομματικές και μόνο σκοπιμότητες”

Αλλά ταυτόχρονα και μια “αμήχανη αφωνία” για τη στασιμότητα στα αναπτυξιακά έργα υποδομής του νομού μας, όπως και για τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν τους Μεσσήνιους, λόγω των ανεπαρκών πολιτικών του κυβερνώντος κόμματος, που πλέον όλοι τις αντιλαμβάνονται. Αξίζουν σε όλους μας – και είναι βέβαιο ότι πολύ συντομότερα απ’ όσο ελπίζουν, θα έλθουν – καλύτερες ημέρες. Γι’ αυτές οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, χωρίς διακρίσεις, μαζί με τους πολίτες”, καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας.

Οι επίμαχες δηλώσεις του βουλευτή Μεσσηνίας της ΝΔ, Μίλτου Χρυσομάλλη, έμπροσθεν του ανδριάντα του Κολοκοτρώνη στο Ραμοβούνι, που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις 

Χρυσομάλλης: Ο Κολοκοτρώνης σίγουρα δεν είναι Αριστερός”

Ο Κολοκοτρώνης πίστευε στο Έθνος και τη Δημοκρατία. Σίγουρα είναι Έλληνας, σίγουρα είναι Μεσσήνιος και σίγουρα δεν είναι Αριστερός. Γιατί η Αριστερά δεν πιστεύει στο Έθνος και απ’ ότι φαίνεται και ο κύριος Πολάκης δεν πιστεύει και πολύ στη Δημοκρατία, αν κρίνουμε και από τους αρμούς της εξουσίας που είχε δηλώσει. Άρα, για ακόμα μια φορά μάς είπε ψέματα ο κύριος Πολάκης. Ημέρα μνήμης σήμερα. Χρόνια Πολλά! Ζήτω το Έθνος! Ζήτω η Ελλάδα!”

Ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: “…στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…”

“Απάντηση στις επαναλαμβανόμενες προκλητικές δηλώσεις του Μ. Χρυσομάλλη”

“Δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, η αντίληψη και οι ιδεοληψίες του βουλευτή της ΝΔ τον οδήγησαν τελικά να επαναλάβει όσα αρχικά αρνήθηκε πως είπε, επιβεβαιώνοντας πλήρως την ουσία της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας. Κατανοούμε λοιπόν την ανάγκη του κ. Χρυσομάλλη να διεκδικήσει πέντε λεπτά προσωπικής δημοσιότητας, «διασκεδάζοντας» έτσι την πλήρη αφωνία και απουσία του από τα σημαντικά ζητήματα του νομού, που η κυβέρνησή του άφησε εκκωφαντικά έξω από το περιβόητο «εθνικό σχέδιο παραγωγικής ανασυγκρότησης». Αλλά τουλάχιστον, όταν εκπροσωπείς τη Βουλή των Ελλήνων, σε μια σημαντική επετειακή εκδήλωση, οφείλεις να μην προκαλείς κανέναν, να σέβεσαι την Ιστορία και να μην προβαίνεις σε διχαστικές και ανιστόρητες δηλώσεις. Αλλά …«στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα»…

ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας: Διχαστικές οι δηλώσεις Χρυσομάλλη για τον Κολοκοτρώνη που “σίγουρα δεν ήταν αριστερός”
To Top