ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν 10 άτομα στην Καλαμάτα για παράνομο τζόγο

Στο πλαίσιο των ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου «τζόγου», συνελήφθησαν, σήμερα (29.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δέκα (10) ημεδαποί, ηλικίας από 30 έως 71 ετών, αντίστοιχα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα της παράβασης της νομοθεσίας για τα τυχερά παίγνια και για την προστασία των προσωπικών δεδομένων, η οποία περιλαμβάνει ακόμη έναν (1) 36χρονο ημεδαπό.

Ειδικότερα, σήμερα (29.6.2019) και πρώτες πρωινές ώρες, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πραγματοποίησαν έρευνα σε χώρο σωματείου, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος εκ των συλληφθέντων, ως προσωρινά υπεύθυνος του σωματείου, είχε επιτρέψει σε οκτώ (8) από τους υπολοίπους συλληφθέντες, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «πόκερ», στο οποίο συμμετείχε και ο 30χρονος.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, παιγνιόχαρτα (τράπουλες), πλαστικές μάρκες, ηλεκτρονικός υπολογιστής, το χρηματικό ποσό των -800- ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών, καθώς και μία (1) μονάδα καταγραφικού συστήματος κλειστού κυκλώματος (καταγραφικό μηχάνημα και κάμερες).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Συνελήφθησαν 10 άτομα στην Καλαμάτα για παράνομο τζόγο
To Top