ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθη ο δραπέτης τσιγγάνος – Βαρύ το κατηγορητήριο- Τι δηλώνει ο δικηγόρος του

Συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης στην … Σπάρτη ο 24χρονος τσιγγάνος που είχε δραπετεύσει επεισοδιακά, φορώντας τις χειροπέδες, μέσα από τα Δικαστήρια, μετά από επίθεση που δέχτηκαν οι δυο αστυνομικοί που τον φρουρούσαν, από τουλάχιστον 10 συγγενείς και φίλους του, προχτές το μεσημέρι.
Δυο μάλιστα από αυτούς συνελήφθησαν για υπόθαλψη

Ο δικηγόρος Δημήτρης Τσιφιλιτάκος

Ο τσιγγάνος που κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, θα απολογηθεί σήμερα ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, με τον δικηγόρο του Δημήτρη Τσιφιλιτάκο, να μιλά στο MessiniaLive.gr και να σκιαγραφεί την υπερασπιστική του γραμμή.

ΒΑΡΥ ΤΟ ΚΑΤΗΡΟΓΗΤΗΡΙΟ

Ο 24χρονος τσιγγάνος-που έχει επιβαρύνει τη θέση του μετά και την απόδραση με τις χειροπέδες- αντιμετωπίζει τις εξής κατηγορίες: Απόδραση κρατουμένου-αντίσταση κατά της Αρχής-επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτρη Τσιφιλιτάκο, που μίλησε στο MessiniaLive, ο 24χρονος υπό το βάρος της προφυλάκισής του αντέδρασε ενστικτωδώς και σπασμωδικά, και δεν είχε πρόθεση να αποδράσει.Εκμεταλλεύτηκε προφανώς το γεγονός ότι ομόφυλοί του επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, και άδραξε την ευκαιρία και απέδρασε”.

Ο κ. Τσιφιλιτάκος διαβεβαίωσε ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά τη μεταγωγή του 24χρονου συληφθέντα από το Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας είχαν ληφθεί από τους αστυνομικούς. Και όλο το πρόβλημα δημιουργήθηκε από την επίθεση κατά των αστυνομικών που έκαναν οι ομόφυλοι του 24χρονου.

To Top