ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Πύλου- Νέστορος

Η αντιμετώπιση κινδύνων από πλημμύρες, χιονοπτώσεις και παγετό ήταν το αντικείμενο της συνεδρίασης που πραγματοποίησε τη Δευτέρα,  στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου – Νέστορος, το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο, εν όψει της χειμερινής περιόδου.

Στη σύσκεψη εντοπίστηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στο Δήμο και σχεδιάστηκε άμεσα η αντιμετώπιση τους, ενώ παράλληλα έγινε αναφορά στο ρόλο του κάθε φορέα και στο βαθμό ετοιμότητας του, σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων.

ΑΣΚΗΣΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Εν τω μεταξύ μέχρι τέλος Δεκεμβρίου αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας, με την συμμετοχή όλων των φορέων και με σενάριο την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.

Στην συνεδρίαση προήδρευσε ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος και παραβρέθηκαν, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου Παναγιώτης Τζαβάρας, οι υποδιοικητές των Π.Υ Καλαμάτας και Γαργαλιάνων, η προϊσταμένη του Π.Κ. Πύλου, ο διοικητής και ο υποδιοικητής του Α.Τ. Πύλου, ο Λιμενάρχης Πύλου και υπηρεσιακοί παράγοντες.
Ο Αντιδήμαρχος Παναγιώτης Πετρόπουλος αφού διαπίστωσε την ετοιμότητα των αρμοδίων υπηρεσιών, ευχαρίστησε όλους για την μέχρι τώρα συνεργασία τους και ευχήθηκε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.

Συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο του Δήμου Πύλου- Νέστορος
To Top