Το δικό μου Σχολείο

10o Δημοτικό Καλαμάτας: Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018, 7:00 μ.μ.

Αρχή του παραμυθιού … καλησπέρα σας!

Η κ. Εύη Ντινοπούλου, πιστή φίλη της βιβλιοθήκης, μας χαρίζει μια ακόμη αφήγηση λαϊκού παραμυθιού γεμάτη μουσική και τραγούδια. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει μικρό εργαστήρι πάνω στο παραμύθι με θεατρικά και μουσικά παιχνίδια.Την εκδήλωση ετοιμάσαμε για τους μαθητές της Α’, Β’, Γ’ και Δ’ τάξης, μπορεί όμως να την παρακολουθήσει και όποιος άλλος το επιθυμεί.

Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, 6.30

Cine Βιβλιοθήκη
Προβολή για τους μαθητές της Γ΄και Δ΄τάξης της ταινίας «Ιστορίες έρωτα και φαντασίας» ( The princess pride).

Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018, 9 – 10 π.μ.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κλασικής μουσικής

Το κουαρτέτο εγχόρδων της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων ΑΣΟΝ θα μας γνωρίσει την οικογένεια του βιολιού σε ένα γοητευτικό ταξίδι εξερεύνησης με αφήγηση μουσικών παραμυθιών και διαδραστικά παιχνίδια.
Η εκδήλωση η οποία γίνεται σε συνεργασία με τη Φάρις και το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας απευθύνεται στους μαθητές της Β΄, Γ΄και Δ΄ τάξης και το κόστος συμμετοχής είναι 3 € για κάθε μαθητή.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2018

Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, 11:30- 13:30

Επιτρα-παίζουμε;
Το Τμήμα Ένταξης και η Σχολική Βιβλιοθήκη του 10ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας, πραγματοποιούν την πρώτη τους συνάντηση για τη φετινή σχολική χρονιά με θέμα «Παίζουμε με το παιδί μας».
Σας προσκαλούμε να έρθετε μαζί με τα παιδιά σας, για να παίξουμε και να ανακαλύψουμε την αξία και την ψυχαγωγία που μπορούν να μας προσφέρουν τα επιτραπέζια παιχνίδια.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, 7 μ.μ.

Τα Χριστούγεννα έρχονται … με μουσική και τραγούδια

Ομάδα μαθητών του Μουσικού σχολείου Καλαμάτας με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους κ. Εύης Ντινοπούλου θα μας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με αφηγήσεις, χριστουγεννιάτικες μελωδίες και παραδοσιακά κάλαντα. Η πιο θερμή βραδιά του χειμώνα…

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, 6:30 μ.μ.

Βιβλιοπαρουσίαση
Η συγγραφέας Θεοδώρα – Λούφα Τζοάννου θα παρουσιάσει τα καινούρια της βιβλία, τα οποία θα γίνουν αφορμή για συζήτηση. Η εκδήλωση απευθύνεται σε γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές των μεγάλων τάξεων.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018, 6μ.μ.

Cine Βιβλιοθήκη
Προβολή ταινίας για τους μαθητές της Α΄και Β΄τάξης

19 – 21 Δεκεμβρίου, χριστουγεννιάτικη έκθεση βιβλίου
Η καθιερωμένη έκθεση βιβλίου με χριστουγεννιάτικα και άλλα βιβλία για όλες τις ηλικίες.

10o Δημοτικό Καλαμάτας: Όλο το πρόγραμμα εκδηλώσεων της βιβλιοθήκης
To Top