ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Μεσσηνίας: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στα σούπερ-μάρκετ

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Τις τελευταίες μέρες στα πλαίσια της 15ης Απρίλη μέρας πανελλαδικής δράσης για τους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, μέλη του Συνδικάτου Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, βρέθηκαν στα καταστήματα για να μιλήσουν με τους εργαζόμενους.

Συζήτησαν μαζί τους για τα εργασιακά τους δικαιώματα, τους κάλεσαν σε διεκδίκηση όλων των άμεσων μέτρων προστασίας και υγείας με μέτρα που πρέπει να παρθούν από την εργοδοσία για την προστασία τους σε αυτές τις συνθήκες. Ειδικά σήμερα από το πρωί βρεθήκαμε σε μια σειρά χώρους μεταφέροντας μήνυμα διεκδίκησης για μέτρα προστασίας των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ, πράγμα που χαιρετίστηκε από τους εργαζομένους.

Παράλληλα το Σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΥΑ Μεσσηνίας εκφράζοντας τη συμπαράσταση του στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ, ενημέρωνε από το πρωί τους συμπολίτες μας έξω από υποκατάστημα αλυσίδας Σούπερ Μάρκετ και κάτω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΚ.

Απευθύνουμε κάλεσμα στους εργαζόμενους στα σούπερ μάρκετ να έρθουν σε επαφή με το Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό Τομέα Νομού Μεσσηνίας. Να υψώσουν ανάστημα και γροθιά για να υπερασπιστούν τη ζωή τους, τη ζωή των οικογενειών τους. Να βάλουν μπροστά τα ζητήματα προστασίας, της υγείας τους, των δικαιωμάτων τους”.

Συνδικάτο Υπαλλήλων στον Ιδιωτικό τομέα Μεσσηνίας: Συμπαράσταση στους εργαζόμενους στα σούπερ-μάρκετ
To Top