ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνάντηση για τη νέα γραμμή 8 του Αστικού ΚΤΕΛ-Στα σχέδια και νέα δρομολόγια από την Κεντρική Αγορά στο κέντρο της Καλαμάτας

Συνάντηση εργασίας με αντικείμενο την προς υλοποίηση νέα αστική γραμμή 8, η οποία θα έχει ως αφετηρία την οδό Μ. Κάλλας και θα εξυπηρετεί την Ανατολική Καλαμάτα, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου 2023, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας Θανάσης Πατικόπουλος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος Μαρία Αγγελή και στελέχη του Δήμου, συζητήθηκαν επίσης κυκλοφοριακά ζητήματα σχετικά με την περαιτέρω εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εντός του αστικού ιστού.

Επίσης, στο πλαίσιο του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής και με στόχο την κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση του κεντρικού ιστού, εξετάζεται -μεταξύ άλλων- από το Αστικό ΚΤΕΛ η πρόταση του Δήμου για τη διασύνδεση του υφιστάμενου χώρου στάθμευσης βόρεια της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας με το κέντρο της πόλης, μέσω ανάπτυξης νέων δρομολογίων.

Διαβάστε και αυτά:

Νέα γραμμή Αστικού ΚΤΕΛ “Μαρία Κάλλας-ΟΣΕ”-Ποια θα είναι η διαδρομή των minibus

Προχωρούν οι εργασίες στην οδό Μαρία Κάλλας

 

Συνάντηση για τη νέα γραμμή 8 του Αστικού ΚΤΕΛ-Στα σχέδια και νέα δρομολόγια από την Κεντρική Αγορά στο κέντρο της Καλαμάτας
To Top