ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Αθανασόπουλου-Δουμάνη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος είχε συνάντηση χθες Πέμπτη 16-5-19 με τον κεντρικό λιμενάρχη Καλαμάτας, αντιπλοίαρχο του Λιμενικού Σώματος Αντώνη Δουμάνη.

Στη συνάντηση που διεξήχθη σε θερμό κλίμα, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα αλιευτικά καταφύγια Πεταλιδίου και Αγίου Ανδρέα, καθώς και στην αντιδιαβρωτική προστασία περιοχών του δήμου Μεσσήνης. Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο προσωπικό στελέχωσης, ενώ τονίστηκε ότι θα επιδιωχθεί αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών μετά τις εκλογές για τον καλύτερο έλεγχο της περιοχής ευθύνης του Λιμεναρχείου.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΤΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Αύριο, Σάββατο 18-5-19, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 8 μ.μ. στον Αριστομένη.

Σε Πιπερίτσα, Τρίοδο και Λάμπαινα, περιόδευσε την Τετάρτη 15-5-19, ο υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του. Ο κ. Αθανασόπουλος αντάλλαξε απόψεις με τους κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων για τα ζητήματα που τους απασχολούν. Η ενίσχυση του αγροτικού εισοδήματος, η βελτίωση των αγροτικών δρόμων, η κοινωνική φροντίδα είναι μεταξύ των προτεραιοτήτων του κ. Αθανασόπουλου, που θα προωθήσει ως δημοτική αρχή. Επίσης, στην Τρίοδο αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του αεροδρομίου της Τριόδου ως πρότυπου κέντρου μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ επισήμανε και την αναγκαιότητα βελτίωσης της Επαρχιακής Οδού που διέρχεται από τις συγκεκριμένες κοινότητες.

Συνάντηση Αθανασόπουλου-Δουμάνη στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας
To Top