ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη στην “Ένωση”: Γραφείο Εξυπηρέτησης Αγροτών εξήγγειλε η Αλειφέρη

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ “ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΔΥΝΑΜΗ”

Επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας πραγματοποίησε η υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη. Κατά τη συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΑΣ συζητήθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές των μεσσηνιακών προϊόντων και της παραγωγής. Η κυρία Αλειφέρη τόνισε ότι «βασιζόμαστε στα σπουδαία, ποιοτικά τοπικά μας προϊόντα και στηρίζουμε τα ΠΟΠ». Πρόσθεσε δε ότι στο πρόγραμμα του Συνδυασμού υπάρχει δέσμευση για δημιουργία Γραφείου Εξυπηρέτησης Αγροτών, θα δοθεί ώθηση στην καινοτομία και στις νεοφυείς επιχειρήσεις που βρίσκονται στο Δήμο οι οποίες μπορεί να είναι και αγροτικές, υποστηρίζεται και ενισχύεται η εξωστρέφεια των επιχειρήσεων.

Ακόμη, σε συνεργασία με το ΤΕΙ και τους αρμόδιους φορείς, θα γίνεται ενημέρωση και θα στηρίζεται από το Δήμο η εφαρμογή συστημάτων ευφυούς γεωργίας, θα ενθαρρύνεται η ανάπτυξη των λαϊκών αγορών και φυσικά θα στηρίζονται οι κατά τόπους αγροτικοί συνεταιρισμοί.
Τέλος η υποψήφια δήμαρχος τόνισε ότι, σε συνεργασία με εξειδικευμένους φορείς, είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε προγράμματα καταπολέμησης ασθενειών ελιάς με την χρήση νέων τεχνολογιών.

Επίσκεψη στην “Ένωση”: Γραφείο Εξυπηρέτησης Αγροτών εξήγγειλε η Αλειφέρη
To Top