Επί Σκηνής

ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος: “Τούτσι”…έρχεται τον Νοέμβριο

ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΚΩΣΤΑ ΚΑΤΣΟΥΛΑΚΗ

Το θεατρικό σχήμα ΣΥΝ ΕΝΑ-ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ για τη νέα θεατρική περίοδο ετοιμάζει την κωμωδία ΤΟΥΤΣΙ από την ομώνυμη ταινία παραγωγής 1982, σκηνοθεσίας Σίντνεϊ Πόλακ.

Το έργο πλησιάζει το είδος των κωμωδιών που γυρίζονταν κατά τη δεκαετία του ’40, όταν δεν υπήρχε φόβος της ανάμειξης του παραλόγου με την σοβαρότητα και το κοινωνικό σχόλιο με τη φάρσα και την ευαισθησία για να προκαλέσουν γέλιο στο κοινό. Ο σεξισμός, η αξιοπρέπεια του ατόμου στην εργασία του, η πάλη μεταξύ των φύλων και το εργοδοτικό κατεστημένο και πάσης φύσεως κατά συνθήκη ψεύδος αποδίδεται με μαεστρία μέσω της μεταμφίεσης ενός άνδρα σε γυναίκα. Όμως η αυθεντικότητα του χαρακτήρα κάθε ατόμου και ο έρωτας είναι το μέτρο για την ευτυχία του.

Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη στις αρχές Νοεμβρίου 2018.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο “ΣΥΡΑΝΟ ΝΤΕ ΜΠΕΡΖΕΡΑΚ”

Στα αμέσως επόμενα σχέδια του θεατρικού σχήματος είναι δεύτερη παραγωγή με το θεατρικό έργο «Συρανό Ντε Μπερζεράκ», του γάλλου θεατρικού συγγραφέα ΡΟΣΤΑΝ ΕΝΤΜΟΝ. Το θεατρικό αυτό έργο είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά και συνάμα δημοφιλή έργα του παγκόσμιου δραματολογίου, σε σκηνοθεσία Κώστα Κατσουλάκη.

ΣΥΝ ΕΝΑ-Μιχάλης Τούμπουρος: “Τούτσι”…έρχεται τον Νοέμβριο
To Top