Το δικό μου Σχολείο

ΙΕΚ Άλφα Plus: Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “όραμα καριέρας”

ΜΙΑ ΤΥΧΕΡΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΡΙΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΕΝΩ 10 ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΚΠΤΩΣΗ -30%

Με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή μελλοντικών σπουδαστών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7/9 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Άλφα Plus, το σεμινάριο με θέμα “Όραμα καριέρας: πως θα δημιουργήσετε το κατάλληλο για εσάς”.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα της οικοδέσποινας Ανθής Αθανασίου, η οποία είναι διευθύντρια σπουδών του ΙΕΚ Άλφα Plus.

Η καινοτομία στο σεμινάριο ήταν η παρουσία μέσω Skype εισηγητών εξ’ αποστάσεως με πρώτο τον Γεράσιμο Τζαμαρέλο που ανέπτυξε το θέμα “Επαγγέλματα του μέλλοντος και η σπουδαιότητα του digital”.
Επόμενη εισηγήτρια πάλι μέσω Skype ήταν η κυρία Βαλεντίνα Κόρδη η οποία ανέπτυξε το θέμα “Χτίσε το επάγγελμά σου με όραμα σε 4 βήματα”.
Ακολούθως στο πάνελ ανέβηκε η ψυχολόγος Ακριβή Κυριακοπούλου που ανέπτυξε την ομιλία της σχετικά με την συμβουλευτική σταδιοδρομία και την υποστήριξη των νέων.

Επόμενος εισηγητής ήταν ζαχαροπλάστης – αρτοποιός επικεφαλής της ομάδας του σχετικού θέματος Παύλος Χριστόπουλος, που μίλησε για το “Αρτοποιός: ένα αρχαίο επάγγελμα στη σύγχρονη εποχή”.
Ο κ. Χριστόπουλος θα είναι επικεφαλής στο τμήμα αρτοποιίας ζαχαροπλαστικής μαζί με τον Γρηγόρη Αγγελόπουλο.
Επόμενος ομιλητής ήταν ο αναγνωρισμένος και καταξιωμένος hair stylist, με εικοσαετή πορεία στο χώρο και με κορυφαίες συνεργασίες στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό Χρήστος Καλύβας, τον οποίο πλαισιώνει στην ομάδα της κομμωτικής η κυρία Εύη Λουκά.

Η εισηγήτρια Ελεάνα Μαλαπάνη αρχιτέκτονας διακοσμήτρια αναφέρθηκε στο θέμα “The Millennials”.

Οι εισηγήσεις ολοκληρώθηκαν με την κ. Ελένη Ιακώβου η οποία ως αισθητικός και μέλος της ομάδας λεμφοθεραπευτών Ελλάδος, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της αισθητικής στις απαιτήσεις του σήμερα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την διευθύντρια σπουδών Ανθη Αθανασίου μαζί με τη δικηγόρο Λευκοθέα Γιάλβαση να διενεργούν την διαδικασία της κλήρωσης για τους τυχερούς που κέρδισαν έκπτωση στα δίδακτρα αλλά και μία υποτροφία.

Η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε την υποτροφία για σπουδές στην ποδολογία ήταν η Ελένη Σεντεμέντε, η οποία παρέλαβε την ποδιά της από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ Δημήτρη Βεργόπουλο.
Tην έκπτωση του 30% στα δίδακτρα κέρδισαν μετά από κλήρωση οι: Γαλανοπουλου Γεωργία, Ευαγγελία Νικολή, Ελένη Σταυροπούλου, Ξυδιά Βασιλική, Κωστέα Ελένη, Γεωργίκου Ευαγγελία, Δήμητρα Ηλία, Αναστάσιος Τζούμης, Αναστασία Πανταζοπούλου, Κωνσταντίνος Ηλίας.
Η Ανθή Αθανασίου μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης μίλησε στο Messinialive και τόνισε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται, με το όραμα καριέρας να παραμένει ζωντανό στο ΙΕΚ Άλφα Plus.

Πληροφορίες
https://www.facebook.com/iekalfaplus/

To Top