Τροφή για σκέψη

Κι αν συμβεί κάτι, ποιος θα έχει την ευθύνη;

ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ!

Tο αδιαχώρητο σημειώθηκε την Κυριακή το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας κατά τη διάρκεια της εορταστικής εκδήλωσης του Φιλογυμναστικού Ομίλου Καλαμάτας.

Πολλοί γονείς, φίλοι και συγγενείς των μικρών αθλητριών που συμμετείχαν στο εορταστικό πρόγραμμα, παρακολούθησαν για μιάμιση ώρα την εκδήλωση όρθιοι στα σκαλοπάτια! 

Το αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου γέμισε ασφυκτικά, και ο εξώστης του, και ο κόσμος στεκόταν όρθιος στις σκάλες και στο πίσω μέρος της αίθουσας προκειμένου να καμαρώσουν τις μικρές αθλήτριες. Οι περισσότεροι δυσανασχέτησαν από την ταλαιπωρία, ενώ είδαμε και γονείς να έχουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά τους προκειμένου όλοι να μπορέσουν να δουν τη χορευτική παράσταση.

Η πρόσβαση στις σκάλες και τους διαδρόμους ήταν αδύνατη και για άλλη μια φορά οι κανόνες ασφαλείας πήγαν περίπτατο, ειδικά σε εκδήλωση που υπήρχαν στην αίθουσα περισσότερα από 200 παιδιά.

Λίγα μέτρα πιο κάτω, το Μέγαρο Χορού, ο κατεξοχήν χώρος για τέτοιες παραστάσεις, με το όμορφα στολισμένο δέντρο ήταν κλειστό, που έπρεπε να ανοίξει και για αυτή την εκδήλωση, όπως και για πολλές άλλες, όπως η προηγούμενη με τους Μικρασιάτες στο Εργατικό, που κι εκεί παρατηρήθηκε το ίδιο φαινόμενο.

Και ρωτάμε: αν συμβεί κάτι, φωτιά, σεισμός,  ποιος θα έχει την ευθύνη;

Διαβάστε και αυτό:

Νίκας: “Το Μέγαρο μέχρι τον Σεπτέμβριο θα ανοίξει μόνο για το Φεστιβάλ Χορού”

Κι αν συμβεί κάτι, ποιος θα έχει την ευθύνη;
To Top