ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας: Ούτε μια μέρα κλειστό το Δημόσιο ΚΤΕΟ

Να διασφαλίσει τη συνεχή και απρόσκοπτη λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ ζητά από την Περιφέρεια Πελοποννήσου ο Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας. Σε ομόφωνη απόφασή τους ζητούν από την Περιφέρεια να πράξει τα δέοντα, ώστε να λειτουργήσει ξανά το Δημόσιο ΚΤΕΟ, και προτείνουν μια σειρά μέτρων στήριξής του.
Να επισημάνουμε ότι το Δημόσιο ΚΤΕΟ εξακολουθεί να παραμένει κλειστό ήδη εδώ και ενάμιση μήνα (από τις 19 Ιουλίου) λόγω ηλεκτρομηχανολογικής βλάβης σε υπόγειο καλώδιό του, που χρήζει αντικατάστασης.
Αναλυτικά στην ομόφωνη απόφασή του ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε.Μεσσηνίας αναφέρει:

ΑΠΟΦΑΣΗ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Π.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Μετά από συνεδρίασή του το Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων της Π.Ε. Μεσσηνίας πήρε θέση όσον αφορά τη λειτουργία και την αναστολή λειτουργίας-εργασιών λόγω βλάβης του Δημόσιου ΚΤΕΟ.
Το Δ.Σ. ομόφωνα αποφασίζει :

1) Ζητά την απρόσκοπτη και χωρίς διακοπή λειτουργία του Δημόσιου ΚΤΕΟ.
2) Πάγια θέση μας είναι ότι δεν πρέπει να γίνεται διακοπή – να κλείνει μια Δημόσια Υπηρεσία ούτε για μία ημέρα
3) Ζητάμε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να διασφαλίσει την απρόσκοπτη και συνεχή λειτουργία όλων των Υπηρεσιών και να πράξει τα δέοντα, ώστε να μην προκύψει κανένα παρόμοιο πρόβλημα ούτε στο ΚΤΕΟ ούτε σε άλλη Υπηρεσία.
4) Δεν είναι δυνατόν για ένα χρηματικό ποσό μικρού ή μεσαίου μεγέθους να μην μπορεί να χρηματοδοτηθεί άμεσα, επιδιόρθωση κάποιας βλάβης στον εξοπλισμό κλπ.
5) Απαιτεί από την Περιφέρεια Πελοποννήσου να πράξει τα δέοντα, ώστε να μην προκύψει πάλι παρόμοιο θέμα, καθώς και να απαιτήσει να δοθεί κεντρικά λύση, ώστε να ξεπερνιούνται εύκολα παρόμοια θέματα
6) Απαιτούμε ταυτόχρονα τη στήριξη του Δημόσιου ΚΤΕΟ με μέτρα όπως:
α) Όλα τα κρατικά αυτοκίνητα να περνούν για έλεγχο από το Δημόσιο ΚΤΕΟ
β) Μείωση του παραβόλου ελέγχου και επαναφορά του στην αρχική τιμή και
γ) Οι επιθεωρήσεις και το ζύγισμα των βαρέων οχημάτων να γίνονται από το Δημόσιο ΚΤΕΟ, το οποίο παρέχει πιστοποιημένη ζυγαριά.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Γ. Γραμματέας ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας: Ούτε μια μέρα κλειστό το Δημόσιο ΚΤΕΟ
To Top