ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Μεσσηνίας: “Kαταδικάζει απερίφραστα το ενδεχόμενο κρούσμα διαφθοράς”

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

“Ο Σύλλογος Υπαλλήλων Π.Ε. Μεσσηνίας, καταδικάζει απερίφραστα το ενδεχόμενο κρούσμα διαφθοράς που έλαβε χώρα στη Δ/νση Μεταφορών & Επικοινωνιών Μεσσηνίας.
Είναι δίπλα και στηρίζει τους εργαζόμενους μέλη του που έχουν υποπέσει σε σφάλματα έως και τον βαθμό της αμέλειας.

Σε διαφορετική περίπτωση και εφόσον αποδειχθεί ότι έχουν υποπέσει σε αδικήματα διαφθοράς, όπως ο χρηματισμός και η απαίτηση χρηματικού ποσού (χρηματισμού) από τους ίδιους τους υπαλλήλους προς τους πολίτες, ζητάμε να τιμωρηθούν παραδειγματικά στον ανώτερο βαθμό που προβλέπεται.
Οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι δημόσιοι λειτουργοί, προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους και οι οικονομικές τους απολαβές είναι ο μισθός τους, τα ελάχιστα επιδόματα όπου υπάρχουν και οι πενιχρές υπερωρίες όπου αυτές δίνονται.
Οι επίορκοι και διεφθαρμένοι υπάλληλοι είναι ελάχιστοι. Οι υπάλληλοι στη συντριπτική τους πλειοψηφία επιτελούν σωστά το έργο τους και προσφέρουν αφιδώς τις υπηρεσίες τους στον Έλληνα πολίτη.

Οι Έλληνες πολίτες που πέφτουν θύματα διαφθοράς, είτε οικονομικής, είτε άλλης, θα πρέπει να καταγγέλλουν με αποδείξεις αυτά τα συμβάντα και η πολιτεία θα πρέπει να πατάσσει και να τιμωρεί παραδειγματικά τέτοιες συμπεριφορές”.

Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Μεσσηνίας: “Kαταδικάζει απερίφραστα το ενδεχόμενο κρούσμα διαφθοράς”
To Top