Χορός

Σύλλογος Μανιατών: Τιμητική βραδιά για την Μαρίζα Κωχ

Ο Σύλλογος Μανιατών Καλαμάτας κόβει απόψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του και με χαρά θα τιμήσει τη Μαρίζα Κωχ για την προσφορά της στη μουσική και την αγάπη της στη Μάνη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 9 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων "Περρωτή" στη Σπερχογεία Καλαμάτας.
Στην μουσική παρουσία της Μαρίζας Κωχ θα την πλαισιώσουν οι μουσικοί Μιχάλης Νικόπουλος (μπουζούκι και λαούτο) και Κατερίνα Κυρμιζή (κιθάρα και τραγούδι) που θα συμμετέχουν μαζί της σε ένα παιδικό πρόγραμμα που θα προσφέρει για τα παιδιά που θα παραβρίσκονται στην εκδήλωση.
Θα ακουστεί το τραγούδι της "23/3/1821" και το "Καλαμάτα 1986".
Ορχήστρα με το Γιώργο Δικαίο, χορός, διασκέδαση, πολλά δώρα!
Προσκλήσεις-Κρατήσεις: 693 703 7981

Η ...Μανιάτισσα Μαρίζα
Εχει ενδιαφέρον να αναφέρουμε πως η ίδια περιγράφει στη lifo την καρμική παρουσία της για πρώτη φορά στη Μάνη!
"Μελοποίησα τον Καββαδία στη Μάνη. Μια μπόρα μας ανάγκασε να σταματήσουμε νύχτα στην Καρδαμύλη. Τότε ξέσπασε η πιο τρομερή καταιγίδα που είδα στη ζωή μου. Η θάλασσα ενώθηκε με τα βουνά, παρέσυρε τα πάντα και διέλυσε το λιμανάκι. Βγήκα στο παράθυρο κοιτώντας την καταστροφή κι εκεί, θυμούμενη τα ποιήματα του Καββαδία από τους ναύτες στη Σαντορίνη, μελοποίησα τη «Φάτα Μοργκάνα». Όταν την επομένη ήρθαν να μας ψάξουν οι κάτοικοι αν έχουμε γλιτώσει από το μένος της φύσης, εγώ είχα έτοιμο τον κύκλο Καββαδία. Μείναμε εκεί, τους τραγούδησα και αποφάσισα ότι αυτός είναι ο τόπος της ζωής μου. Κατάφερα να αγοράσω ένα κομμάτι γης σε εποχές που δεν πουλούσαν με τίποτα τη γη τους οι άνθρωποι. Με έκαναν και επίτιμο δημότη και ακόμα πηγαινοέρχομαι Αθήνα - Καρδαμύλη.

Σύλλογος Μανιατών: Τιμητική βραδιά για την Μαρίζα Κωχ
To Top