Αθλητισμός

Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης: Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις για παιδιά

Πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά οι αθλήτριες του Σ.Α.Μεσσήνης, και συγκεκριμένα η 9χρονη Κρίστυ Χριστοπούλου, η οποία έφτασε μέχρι την τελική 4τράδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για παιδιά έως και 10 ετών, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με 110 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Έτσι, μετά την εξαιρετική πορεία της αθλήτριας του Σ.Α.Μεσσήνης, Βάσιας Μιχαλοπούλου, στα ίδια γήπεδα στο Πανελλαδικό για 12ρια, η Μεσσήνη δίνει ηχηρό παρών στο ελληνικό τένις και στις μικρότερες αναπτυξιακές ηλικίες.

Εγγύηση των επιτυχιών των Μεσσήνιων αθλητών και αθλητριών αντισφαίρισης την τελευταία πενταετία, αποτελεί αναμφισβήτητα ο νυν τεχνικός διευθυντής του Σ.Α.Μεσσήνης και ιδιοκτήτης του Kalamata Tennis Garden Χρήστος Χριστόπουλος, ο οποίος έχει ανεβάσει τον πήχη και αναδεικνύει με την εμπειρία και μέθοδο του το ένα ταλέντο μετά το άλλο, σε ένα άθλημα που λόγω των παγκοσμίων σταρ Τσιτσιπά και Σάκκαρη γίνεται ολοένα και πιο αγαπητό στην χώρα μας.

Στην αποστολή της Πάτρας, πολύ καλά δείγματα για το μέλλον έθεσε και η 9χρονη Μαρία Καζολέα, η οποία κέρδισε σαρωτικά τους πρώτους δυο γύρους, προηγήθηκε με διαφορά στον αγώνα για την 8δα, αλλά εξαντλήθηκε με το αχρείαστα απαιτητικό πρόγραμμα των διοργανωτών και στερήθηκε μιας καλύτερης πορείας.

Στα αγόρια, ο 10χρονος Νικόλας Μπαζιώτης έκανε την παρθενική του νίκη σε Πανελλήνιο επίπεδο φτάνοντας στον γύρο των 32, ενώ άτυχος στάθηκε ο συνομίλικος Γιάννης Κουμερτάς, ο οποίος κληρώθηκε με ένα από τα φαβορί για τον τίτλο και ηττήθηκε στον πρώτο γύρο των 64.

Επόμενος στόχος των μικρών αθλητών είναι η συμμετοχή στο παραδοσιακά πολύ δυνατό Open της Βάρης τέλη Οκτώβρη, ενώ την σκυτάλη πήραν οι αθλητές της αγωνιστικής έως 16 ετών που δοκιμάστηκαν στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα στην Πάτρα 24-25 Οκτωβρίου.

Σύλλογος Αντισφαίρισης Μεσσήνης: Διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις για παιδιά
To Top