ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονίζει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα: “Δεν έχω να φάω”

Συγκλονίζει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, δημοσιοποιώντας τις δραματικές στιγμές που φαίνεται ότι βιώνει. Η 62χρονη, με ανάρτησή της χθες, 17 Νοεμβρίου, στο Facebook, γνωστοποιεί τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει και κάνει έκκληση για βοήθεια. Σύμφωνα με όσα λέει δεν έχει ρεύμα, ούτε χρήματα για να ψωνίσει τρόφιμα, τόσο η ίδια όσο και τα 22 σκυλιά και τα 35 γατιά που έχει.

Να υπενθυμίσουμε ότι, αρχές Νοεμβρίου, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη παρέλαβε για τον πατέρα της το χρυσό κλειδί του Δήμου Καλαμάτας στην επίσημη κήρυξη του σπουδαίου Μίκη Θεοδωράκη σε επίτιμο δημότη Καλαμάτας. Τίποτε δεν προμήνυε το δράμα που ζει. Η ίδια δημοσιοποίησε χθες στο facebook φωτογραφίες της από το σπίτι της που δεν έχει ρεύμα και τις συνθήκες υπό τις οποίες ζει.

Δείτε όσα έγραψε:

«Είμαι η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, ετών 62 ετών.
Η ΔΕΗ χθες μου έκοψε το ρεύμα και δεν έχω ούτε τηλέφωνο, ούτε ιντερνέτ.
Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!
Ήρθα σε ένα καλό γείτονα για να στείλω το SOS!
Επίσης δεν έχω να φάω! Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!
Δεν έχουμε απολύτως τίποτα! Ούτε ένα σεντ….
Τίποτα απολύτως τίποτα!
Ζητάμε κάποια βοήθεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Δεν έχω κινητό. Μιας φίλης, 6943-286265
Σας παρακαλώ πολύ αναρτήστε στο προφίλ σας! Κάποιος ίσως μας βοηθήσει! Help!»

http://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2543926972564168&id=100008406698129

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ESPRESSO

Λίγο μετά την ανάρτησή της έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso, όπως φαίνεται από το σημερινό πρωτοσέλιδο. «Ο γολγοθάς μας ξεκίνησε από τον περασμένο Φεβρουάριο. Λόγω της συμπλήρωσης των 95 ετών από τη γέννηση του πατέρα μου, είχαμε κλείσει 45 συναυλίες. Εξαιτίας όμως του κορονοϊού οι συναυλίες αυτές κατέληξαν από 45 σε… πέντε από τις οποίες οι τρεις είναι απλήρωτες. Πώς να ζήσουμε; Πώς να δώσω τα χρήματα για τον ΕΝΦΙΑ, για την περίθαλψη του πατέρα μου; Τα πάντα έχουν πέσει στο κεφάλι μου. Μας έκοψαν λοιπόν το ρεύμα, φαγητό δεν έχουμε ούτε για εμάς ούτε για τα ζώα που περιθάλπω. Αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο παρά να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω» λέει στην Espresso.

«Τόσο καιρό ζω από τις φιλανθρωπίες. Oμως τώρα πλέον τελειώσαν και αυτές. Το μόνο που μου μένει είναι να πεθάνω» προσθέτει.

Διαβάστε και αυτό:

Επίτιμος Δημότης Καλαμάτας ο Μίκης όλων των Ελλήνων!

Συγκλονίζει η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα: “Δεν έχω να φάω”
To Top