Αθλητισμός

Super League 2: Νέα απόφαση για πρωτάθλημα 27 αγωνιστικών!

Κανονική διάρκεια 22 αγώνων και πέντε μονά ματς για playoffs και playouts

Την τροποποίηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Super League 2, προκειμένου να χωρέσουν οι ημερομηνίες και να βγει η σεζόν εντός των προθεσμιών.

Συγκεκριμένα, θα διεξαχθούν 27 αγωνιστικές. Από αυτές, 22 αναμετρήσεις θα αφορούν την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ενώ θα προστεθούν και πέντε μονοί αγώνες των playoffs και των playouts. Με λίγα λόγια δεν θα πραγματοποιηθούν διπλές αναμετρήσεις.

Ο τρόπος διεξαγωγής των μονών αγώνων ανακοινώθηκε ότι θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο τη Δευτέρα (4/1, 14:00).

Επίσης, συζητήθηκε το ενδεχόμενο να αλλάξει η προκήρυξη όσον αφορά τις ομάδες που θα προβιβαστούν στη SL1. Η προκήρυξη που ισχύει κάνει λόγο για απευθείας άνοδο μίας ομάδας και μπαράζ του 2ου με τον 13ο της SL1, όπως έγινε και πέρσι δηλαδή. Στο τραπέζι έπεσε πρόταση να προβιβαστούν απευθείας δύο ομάδες και να δώσει μπαράζ ο τρίτος με τον 13ο της μεγάλης κατηγορίας.

Στη Super League πάντως, είναι σίγουρο ότι θα αντιδράσουν στο ενδεχόμενο αυτό και θα ζητήσουν να ισχύσει η προκήρυξη, να υποβιβαστεί δηλαδή μόνο ένας και ο 13ος να δώσει μπαράζ με τον 2ο της SL2.

Super League 2: Νέα απόφαση για πρωτάθλημα 27 αγωνιστικών!
To Top