Αθλητισμός

ΝΟΚ- Σκάκι: Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά και ευχές

Το σκακιστικό τμήμα του ΝΟ Καλαμάτας ενημερώνει για την διεξαγωγή online τουρνουά μέχρι τα Θεοφάνεια, ενώ στέλνει τις ευχές του για τη νέα χρονιά.

Μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους φεύγει. Το σκακιστικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κατάφερε να μείνει ζωντανό και να συνεχίσει κάποιες δραστηριότητές του χάρη στην αγάπη των αθλητών του, των φίλων του και κυρίως χάρη στην χρυσή χορηγία της Εταιρείας ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε. και ιδιαίτερα του κ. Στάθη Καρέλια.

Ξεκίνησε από τον Ιανουάριου του 2020 κανονικά την λειτουργία της η Ακαδημία για να την διακόψει βίαια λόγο Covid-19, στις 11 Μαρτίου έως τις 5 Μαΐου που επανήλθε με προπονήσεις και μαθήματα διαδικτυακά και δια ζώσης, με όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της υγείας των αθλητών.

Ήρθε το καλοκαίρι, μια βαθιά ανάσα και ένα όμορφο διάλειμμα για όλους, μικρούς και μεγάλους. Τον Σεπτέμβριο αρχίζουν πάλι μαθήματα και προπονήσεις δια ζώσης και εξ’ αποστάσεως και στις 6 Νοεμβρίου άλλη μια βίαιη διακοπή. Ευτυχώς καταφέραμε να κάνουμε τα τρία τουρνουά «Φροντιστήριο Μ.Ε. Τσιάλας».

Σ’ όλες τις δύσκολες ημέρες καταφέραμε να είμαστε δίπλα στους αθλητές μας , μικρούς και μεγάλους, χάρη στο διαδίκτυο. Συνεχίζουμε να τους απασχολούμε δημιουργικά, με διάφορες δραστηριότητες. Είναι χαρά μας και τιμή μας να μπορούμε να προσφέρουμε και εμείς, στα μέτρα των δυνατοτήτων μας, το λιθαράκι μας, στην μάχη του κορονοϊού.

Η Ακαδημία Σκάκι του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας αφήνει το 2020 και μπαίνει στο 2021. Αφήνει την λύπη και ελπίζει στην χαρά. Συνεχίζει να μάχεται όπως άλλωστε κάνει με κάθε παρτίδα σκακιού και συνεχίζει μ’ αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, διοργανώνει σκακιστικά τουρνουά για όσους αγαπούν το σκάκι.

Από τις 31 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου θα διεξάγονται καθημερινά δύο τουρνουά γρήγορου σκακιού (blitz), στις 6:15 μ.μ. και στις 8:15 μ.μ.. Η συμμετοχή στους αγώνες θα είναι ελεύθερη για όλους τους σκακιστές κάθε ηλικίας και δυναμικότητας. Η μοναδική προϋπόθεση είναι η δωρεάν εγγραφή στην δημοφιλή σκακιστική σελίδα www.lichess.org και o κωδικός συμμετοχής στα τουρνουά θα είναι: kalamatachess.

Στην σελίδα του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας www.nokchess.gr μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων όπως και να βρείτε τους συνδέσμους (links) ώστε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στους αγώνες.

Η συμμετοχή στα τουρνουά δεν είναι δεσμευτική, μπορείτε να δοκιμάσετε να παίξετε μια παρτίδα και μετά να αποχωρήσετε από το τουρνουά αν το επιθυμείτε. Πληροφορίες σχετικά με τα τουρνουά όπως και τις υπόλοιπες δραστηριότητες του σκακιστικού τμήματος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας μπορείτε να βρείτε και στην σελίδα μας στο Facebook – Σκακιστική Ακαδημία Ν.Ο. Καλαμάτας.

Ευχόμαστε σ’ όλους τους αθλητές μας, στις οικογένειές τους, στους φίλους του Σκακιστικού Τμήματος, στους επιχειρηματίες και τους ιδιώτες που μας στηρίζουν όλα τα χρόνια, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο, στον Περιφερειάρχη κ. Νίκα, στον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Βασιλόπουλο Θανάση, στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Μεσσηνίας κ. Αναστασόπουλο, στην εταιρεία ΚΑΡΕΛΙΑ Α.Ε., στην οικογένεια Καρέλια και ιδιαιτέρως στον κ. Στάθη Καρέλια Χρόνια Πολλά το 2021 να είναι μια χρονιά που θα νικήσει τον Covid-19 και θα φέρει χαμόγελα, καλοτυχία και αφθονία επί όλων.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλους.

Ευχαριστούμε επίσης τα Μ.Μ.Ε. του τόπου μας που μας στηρίζουν πάντα με αγάπη και ειλικρινές ενδιαφέρον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! Υγεία και Αγάπη για όλους!!!”

ΝΟΚ- Σκάκι: Πρωτοχρονιάτικο τουρνουά και ευχές
To Top