Αθλητισμός

Super League 2: Ο Αυγενάκης ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τα όσα καταγγέλλονται για το Ιωνικός – Εργοτέλης

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στο πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς στο γκρουπ ανόδου διεξάγονταν ταυτόχρονα δύο παιχνίδια που θα καθόριζαν την ομάδα που θα πάρει το «εισιτήριο» για τη μεγάλη κατηγορία και ποια θα βγει στο μπαράζ κόντρα στον Παναιτωλικό. Τελικά, τις θέσεις αυτές κατέλαβαν Ιωνικός και Ξάνθη, αντίστοιχα.

Τα ματς που έκριναν τις δύο αυτές θέσεις ήταν τα Ιωνικός – Εργοτέλης και Ξάνθη – Λεβαδειακός, με το πρώτο να σηκώνει… αρκετή σκόνη. Χαρακτηριστικές είναι οι καταγγελίες στις οποίες προχώρησε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη του κρητικού συλλόγου, κάνοντας λόγο για μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών, αλλά και για τον αστυνομικό διευθυντή που «ακολουθούσε τους τραμπούκους».

Για όσα καταγγέλλονται ότι διαδραματίστηκαν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση Super League 2, o υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζήτησε ενημέρωση, όπως μεταφέρει η ιστοσελίδα gazzetta.gr.

Συγκεκριμένα…

• Είχε ζητήσει εγκαίρως από την ΕΛ.ΑΣ., τις προηγούμενες ημέρες, τη λήψη αυξημένων μέτρων ασφαλείας και πιστής τήρησης των προβλεπόμενων στα υγειονομικά πρωτόκολλα.

• Επικοινώνησε σήμερα με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, για να ενημερωθεί για τα συμβάντα στο γήπεδο της Νίκαιας.

• Ζήτησε να έχει άμεσα την εισήγηση της ΔΕΑΒ για περαιτέρω ενέργειες, μόλις ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των Εκθέσεων του παρατηρητή της, του επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης και του παρατηρητή της SL2.

Super League 2: Ο Αυγενάκης ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τα όσα καταγγέλλονται για το Ιωνικός – Εργοτέλης
To Top