Αθλητισμός

Super League 1: Χαμός στην τηλεδιάσκεψη με Μαρινάκη και Γκαγκάτση

Μεγάλη ένταση επικράτησε στην σημερινή (29/4) τηλεδιάσκεψη της Super League που ξεκίνησε στις 11:00, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να επιτίθεται στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σάββιδη, για να του απαντήσει ο Μάκης Γκαγκάτσης εκ μέρους του Δικεφάλου.

Όπως αναφέρει το sport24.gr, το κλίμα ανάμεσα στους ερυθρόλευκους και τους ασπρόμαυρους είναι τεταμένο μετά και τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και οι δυο πλευρές… ξέφυγαν, χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις μεταξύ τους.

“Ο ΠΑΟΚ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ”

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τόνισε: “Να παίξουμε, όπως άλλωστε το θέλει και η UEFA. Οι προπονήσεις να αρχίσουν 5 Μαΐου. Να βοηθήσουμε οικονομικά όλες τις μικρότερες ομάδες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην τηρούνται οι κανόνες. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να ξεφτιλίζει το πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό”.

Μάλιστα, έκανε λόγο για… λεκέδες, απευθυνόμενος στον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο της Λίγκας, Μηνά Λυσάνδρου, να παρεμβαίνει: “Σας παρακαλώ, δεν είναι παρών ο κ.Σαββιδης…”.

“Δεν είναι παρών γιατί είναι Ρώσος και είναι στη Ρωσία. Είναι παρών είτε μέσω του skype, είτε μέσω του Open. Είναι εκεί ο κ.Γκαγκατσης που κάνει τη βρώμικη δουλειά”, είπε ακόμα ο ισχυρός άνδρα του Ολυμπιακού.

“Με ψευδείς ειδήσεις που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ό,τι έχει κάνει ο Σαββιδης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στην επιχειρηματικότητα, αποτελούν λεκέδες και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για το επιχειρείν.

Εμείς στον Ολυμπιακό, ο πρόεδρος του ή κανένας παράγοντας του δεν έχει μπει στο γήπεδο με πιστόλια. Εμείς πληρώσαμε το γήπεδο που χτίσαμε και δεν πήραμε επιχορηγήσεις. Εμείς πληρώσαμε όλους μας τους φόρους στο ελληνικό δημόσιο χωρίς να μας χαρίζουν εκατομμύρια ευρώ φόρων και προστίμων”, σχολίασε ακόμα.

Για το θέμα της πολυιδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης, είπε: “Δεν καταδικαστήκαμε με τρεις αποφάσεις. Ούτε έχουμε αγοράσει την Ξάνθη και ελέγχουμε και άλλη ομάδα. Αυτοί είναι οι λεκέδες. Αν δεν τους θεωρείτε λεκέδες συνεχίστε να μπαίνετε με όπλα στα γήπεδα και να αγοράζετε ομάδες”.

ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ: “ΛΕΚΕΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ”

Ο Μάκης Γκαγκάτσης απάντησε σε όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τον Ιβάν Σαββίδη περί λεκέδων στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. “Του επιστρέφονται όλοι οι χαρακτηρισμοί μεταξύ των οποίων και ο ρατσιστικός χαρακτηρισμός.

Είναι εκνευρισμένος πιθανότατα για την Επιτροπή Δεοντολογίας, αλλά ο εκνευρισμός του δεν δικαιολογεί να αναφέρεται και στην επιχειρηματική επιφάνεια του Ιβάν Σαββίδη που πρόσφατα απέδειξε ακόμη μια φορά με την επένδυση άνω των 200 εκατομμυρίων σε περίοδο κρίσης.

Ο ελληνικός λαός πληρώνει ακόμη την Τράπεζα Κρήτης, ο κ. Σαββίδης πλήρωσε εξ ολοκλήρου και στον ΠΑΟΚ και στις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα χρέη που δεν ήταν δικά του. Λεκέδες είναι οι στημένοι αγώνες και τα πακιστανικά τηλέφωνα”, είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την πρωτολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Super League 1: Χαμός στην τηλεδιάσκεψη με Μαρινάκη και Γκαγκάτση
To Top