ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Τόσκα ο Κωνσταντινέας για μετεγκατάσταση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Καλαμάτας

Συνάντηση με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, είχε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας, Πέτρος Κωνσταντινέας, μετά και την απόφαση της Κυβέρνησης για επ’αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος. Ωστόσο, τη συνάντηση απασχόλησε κατά κόρον η δυνατότητα μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, καθώς και σειράς ζητημάτων που αφορούν τον Νομό μας. Ο Πέτρος Κωνσταντινέας επανέφερε το αίτημα για ίδρυση και λειτουργία Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στην Καλαμάτα στον χώρο του Στρατοπέδου Καλαμάτας.

Όπως αναφέρει ο βουλευτής Μεσσηνίας, “Συζητήσαμε για τη δυνατότητα μετεγκατάστασης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Επιπλέον, επανέφερα το αίτημα για δημιουργία Κέντρου Πολιτικής Προστασίας στη Καλαμάτα το οποίο πλέον θα μπορούσε να πάρει μορφή λόγω των μελλοντικών εξελίξεων του Στρατοπέδου. Τέλος, αναφερθήκαμε και στην ανάγκη εξεύρεσης απτής λύσης που αφορά την επιβάρυνση της Ελληνικής Αστυνομίας εντός των αγωνιστικών χώρων. Πρέπει να βρεθεί εκείνη η χρυσή τομή που θα απαλλάσσει την Αστυνομία από αυτή τη διαδικασία.
Ένα σχέδιο το οποίο εφαρμόζεται επιτυχώς στα προηγμένα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, το οποίο δεν επιβαρύνει με επιπλέον βάρη το φορολογούμενο πολίτη. Υπήρξε άριστο κλίμα!”

Στον Τόσκα ο Κωνσταντινέας για μετεγκατάσταση Αστυνομίας και Πυροσβεστικής Καλαμάτας
To Top