ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στον Δήμαρχο Καλαμάτας η Πέγκυ Νίκα: “Η Καλαμάτα δείχνει τον δρόμο”

Ικανοποιημένη από τη συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας η υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας της ΝΔ

Θέματα του Δήμου Καλαμάτας, τις προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης του Δήμου αλλά και άλλα που αφορούν στο μέλλον της πόλης, είχε την ευκαιρία να συζητήσει η Υποψήφια Βουλευτής Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Πέγκυ Νίκα, με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Την συνάντηση, που έγινε σε πολύ φιλική ατμόσφαιρα, στο γραφείο του Δημάρχου, ακολούθησε εκτενής συζήτηση σχετική με τις προτεραιότητες και την οπτική του Δήμου επί των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας και τη θέση της Καλαμάτας στο μέλλον.

Αποχωρώντας από το Δημαρχείο η κυρία Νίκα εκτίμησε ότι η Καλαμάτα βρίσκεται σε καλό δρόμο διότι δεν χάνει τις ευκαιρίες που της προσφέρονται αλλά, αντίθετα, τις αξιοποιεί επαρκώς. Ιδιαίτερα στάθηκε στην επιτυχία της Καλαμάτας να ενταχθεί στις 100 Κλιματικά Ουδέτερες Πόλεις της Ευρώπης, τονίζοντας ότι η κλιματική αλλαγή πρέπει να καθορίζει πλέον την αναπτυξιακή ματιά μας, είτε στον ιδιωτικό είτε στον δημόσιο τομέα.

Η Μεσσηνία, πρόσθεσε, μπορεί να πετύχει πολλά έχοντας γνώμονα το περιβάλλον, την γνώση, τη συνεργασία, και την ποιότητα.

"Η Καλαμάτα έχει ήδη πετύχει πολλά και θα πετύχει ακόμη περισσότερα στο μέλλον όταν θα υλοποιηθούν όλα αυτά που σχεδιάζει. Δείχνει τον δρόμο και οφείλουμε όλοι να δείξουμε την απαραίτητη προσοχή"

Η κυρία Νίκα δεν παρέλειψε να επισημάνει το στοιχείο της συνεργασίας που, όπως καταδείχθηκε από τη συζήτηση με τον Δήμαρχο, έχει βρει γόνιμο έδαφος στην Καλαμάτα. Άλλωστε, μέχρι την ένταξη της πόλης στο πρόγραμμα των 100 ευρωπαϊκών πόλεων, υπήρξε μεγάλη διαβούλευση του Δήμου με όλους τους φορείς της παραγωγής, της εργασίας, της γνώσης αλλά και τους δημότες και γι’ αυτό προέκυψαν οι καλύτερες προτάσεις που κατατέθηκαν στο πρόγραμμα.

Στον Δήμαρχο Καλαμάτας η Πέγκυ Νίκα: “Η Καλαμάτα δείχνει τον δρόμο”
To Top