ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης ο Γιώργος Χιουρέας

Νέος δήμαρχος Δυτικής Μάνης εκλέγεται ο Γιώργος Χιουρέας, με τον Συνδυασμό Επόμενη Μέρα. Με 2.113 ψήφους έναντι του Παναγιώτη Μπασάκου με 1.672 και καταμετρημένα τα αποτελέσματα και στα 30 εκλογικά τμήματα του Δήμου Δυτικής Μάνης. Η Μάνη αλλάζει σελίδα και προχωρά μπροστά με τον 40χρονο Γιώργο Χιουρέα και την ομάδα του.

Πανηγυρισμοί έξω από το Δημαρχείο στην Καρδαμύλη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε από νωρίς έξω από το Δημαρχείο της Δυτικής Μάνης στην Καρδαμύλη για να πανηγυρίσουν τη νίκη του νέου Δημάρχου Δυτικής Μάνης και του συνδυασμού του “Επόμενη Μέρα”. Με πυροτεχνήματα, μουσική, γιόρτασαν την εκλογή του Γιώργου Χιουρέα.

Χιουρέας: “Ο Δήμος είναι ανοιχτός για όλους-Θα μιλήσουμε με έργα”

Για την ιστορία να πούμε ότι πρόκειται για τον νεότερο Δήμαρχο στη Δυτική Μάνη, αλλά και τον νεότερο αυτή τη στιγμή από τους Δημάρχους  στη Μεσσηνία, και η εκλογή του σηματοδοτεί την ανανέωση, και την Επόμενη Μέρα που  ξημερώνει για την περιοχή, αφού οι δημότες έδειξαν την αποδοχή τους στο νέο πρόσωπο και πίστεψαν στο σχέδιο και όραμα που παρουσίασε ο Συνδυασμός του για τον Δήμο Δυτικής Μάνης.  Πανηγυρισμοί ακολούθησαν και στον Κάμπο και το Σταυροπήγιο, όπου κατευθύνθηκε αμέσως μετά κομβόι οχημάτων, γιορτάζοντας τη μεγάλη νίκη για την Επόμενη Μέρα της Μάνης. Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης ο νέος Δήμαρχος Δυτικής Μάνης μιλώντας στον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί στον Κάμπο Αβίας δήλωσε: “Σας ευχαριστώ όλους. Ο Δήμος θα είναι ανοιχτός για όλους. Θα μιλήσουμε με έργα”.

Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Δυτικής Μάνης είναι ο μοναδικός στη Μεσσηνία που άλλαξε ηγεσία, με τον Γιώργο Χιουρέα να αναλαμβάνει Δήμαρχος, καθώς και στους υπόλοιπους 5 Δήμους επανεξελέγησαν οι ίδιοι Δήμαρχοι.

 

To Top