Επιχειρείν

“Στον αέρα” το site του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

Τι αναφέρει ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας

O Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι από σήμερα είναι στον αέρα η ΝΕΑ ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου. Στο www.skeak.gr θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.  Εδώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής εγγραφής μέλους με συνοπτικές διαδικασίες. Καλούμε όλους όσους δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης να κάνουν εγγραφή στο σύλλογο μέσω της ιστοσελίδας μας. Η παρουσία όλων είναι σημαντική. Αφουγκραστήκαμε την ανάγκη για διαδικτυακή επικοινωνία και άμεσα απεκτήσαμε παρουσία στο διαδίκτυο.

Ο Σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει θερμά την εταιρεία fazecon και τον ιδιοκτήτης Μίλτο Κουή για την δωρεάν κατασκευή και φιλοξενία της ιστοσελίδας. Οι συνέργειες με διαφορετικούς κλάδους είναι σημαντικές και βοηθούν στην ανάπτυξη της τοπικής μας κοινωνίας.

Βασική προτεραιότητα της Διοικούσας επιτροπής είναι η εγγραφή στα μητρώα του Συλλόγου όλων των επαγγελματιών του κλάδου. Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών και εφόσον επιτραπεί η διεξαγωγή εκλογών θα προκηρυχθούν εκλογές. Καλούμε λοιπόν όλους τους συναδέλφους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέσω της σελίδας του Συλλόγου στο www.skeak.gr

Το ΔΣ του Συλλόγου

Μπορούν να κατεβάσουν την αίτηση και από τη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/estiasikalamatas2021 και Instagram: https://www.instagram.com/estiasikalamatas/.

“Στον αέρα” το site του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας
To Top